Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rosszul cselekedtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul cselekedtem?

Figyelt kérdés
A barátom szakított velem 3 hete. Az elején nagyon rosszul éreztem magam, depressziós voltam reménykedtem benne hogy újra együtt leszünk, mert a szakitasnal nem mondta ki hogy vége csak azt mondta hogy már nem azt érzi mint régen. 3 napra rá elment házi buliba ahol smarolt egy csajjal állítólag, majd rá kérdeztem hogy boldog e és azt mondta igen arra hogy van e valakije nem akart válaszolni. Tegnap elmentem bulizni ahol ott volt az összes barátja és táncoltam a legjobb barátjával, aki lesmarolt és többet is akart volna. Ezt látta a többi ismerose is szóval biztos hogy tud róla hogy ezt tettem, ezért bosszúból bekovette a barátnőmet hogy féltékenye tegyen, pedig az elmúlt 3 hétben nem is kereset. Ezek alapján meg akar erdekelhetem is és lehet hogy keresni fog mert rá jön hogy mit vesztet. Állítólag már ő le is feküdt avval a lánnyal akivel a szakitsunk után 2 nappal smarolt.

2017. dec. 9. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Irány vissza a tini kategóriába!
2017. dec. 9. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
A tinik közül is az éretlenebbek viselkednek így.
2017. dec. 9. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2017. dec. 9. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Tényleg kategóriát tévesztettél a szánalmas tinidrámáddal.

"lehet hogy keresni fog mert rá jön hogy mit vesztet" - Ki kell ábrándítsalak, kislány, nem vesztett semmit.

2017. dec. 9. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Jobb így nektek ha tényleg ennyire éretlen mindenki ebből a társaságból.
2017. dec. 11. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!