Jogosan érzem magam rosszul ez után a helyzet után, vagy helyesen cselekedtem?
Szia!
Nem igazán értem, hogy miért kellene rosszul érezned magad, hiszen semmi rosszat nem tettél. Az Úr Jézus Krisztus is azt tanácsolta, hogy amikor imádkozol vonulj el a te első szobádba, és a te Istened, aki titkon figyel téged, megfizet neked nyilvánvalóan.
Üdv. Péter
Csakhogy ő nem imádkozik. Attól, mert vizes lettél babakorodban még nem vagy keresztény. A másik hite pedig nem abból fakad, hogy belépett a hitgyülibe, hanem attól, ami neked még nincs: üdvössége van hit által, mert kereste Istent, aki válaszolt neki.
Az első válaszoló amúgy adventista és itt, ezen az oldalon is leírták már, hogy szerintük aki nem tart szombatot az nem is keresztény. :) úgyhogy nem a hitgyülis a szektás, hidd el.
Nem cselekedtél helyesen.
Meg kéne térni.
2.Hsz!
(Csak,hogy tudd:A "szekta"kategóriának SEMMi köze a hitvalláshoz".)
Egy dilettánsok számára is felfogható meghatározása,a"szekta" kifejezés jelentésének:
3.Hsz!
a 2.Hsz-nak írt rád is érvényes!
2.3.Hsz!
Tudatlansággal használt kifejezéseitekről eszebejutott egy történet:
Egy fiatalember jelentkezik a sebészeten,és egy híres sebészt keres.
-Miben segíthetek?-kérdezi a doki.
Doktor úr!Heréljen ki!
-De miért...
Semmi kérdés!Megcsinálja,vagy nem?Készpénzzel fizetek!
-Rendben.Mikor szeretné?
Amint lehet.Lehetőleg azonnal.
...a műtét után a doki:
-Miután elvégeztük,tudhatom különös kérése okát?
Igaz,semmi köze hozzá,de most már elmondhatom.Beleszerettünk egymásba egy zsidó lányba,de ő azt mondta,hogy nem lehet a feleségem,mert nem vagyok kiherélve.
-Nem körülmetélést mondott véletlen?
Deeee!Az a jó kifejezés!
Ha valaki olyan szavakat használ,amiknek nem ismeri a jelentését,könnyen így járhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!