Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már magam sem értem. Tényleg én cselekedtem rosszul? ( ( (én nem érzem) ) ) )
A barátommal 1.5 éve vagyok együtt.Távkapcsolat.Eddig nagyon jól működött,míg történt egy tragédia a családomban.Elhunyt a nagymamám.pontosan erre a hétvégére volt betervezve a találkozónk 3 napos hosszú hétvége 5 hét után.Ti ,hogy döntenétek maradnátok otthon vagy találkoznátok inkább a párotokkal.(Neheztel rám,mivel azt mondtam neki,hogy vigyáznom kell a 3 éves keresztfiamra és nem tudok menni.Továbbá azért is,hogy miért nem szóltam bele,hogy mikor legyen a temetés.)
Mit gondoltok erről a helyzetről?Ilyenkor mi a helyes megoldás?Mit kellett volna tennem?
Nem értem mi az akadálya annak hogy ő menjen hozzád??
Ott legyen melletted és segítsen lelkiekben vagy egyebekben, ha tényleg szeret és úgy is ráér akkor miért nincs melletted?
26/f
Szerintem ez abszolút egy olyan helyzet, amikor igazán meg kéne értenie, hogy nincs kedved boldogan kacarászni vele.
Mikor meghalt a papám, akkor mondjuk a barátomnak egyből az jutott eszébe, hogy odajön hozzánk, hogy ne aludjak egyedül, és tényleg jól esett.
De ha nem akarsz találkozni vele, az is érthető, ez családi tragédia, a családoddal kell megélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!