Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen cselekedtem?
Volt egy 3 éves kapcsolatom... vége lett sajnos 2 hónapja.. gyereket akart én pedig nem! én 28/F ő 30/L
az idő elteltével igazából rájöttem, hogy már korban vagyok és család kell.. Már nem olyan fontos a "BULI" mint eddig! 1 hónapig találkozgattunk, együtt voltunk minden rendbe is ment! De 2 napig levágós volt, hogy valami készülődik a hátérben!Nekem említett olyat, hogy van palija de külföldön van ritkán találkoznak stb.. stb.. Mondom ez kamu.. sajnos a sex közben akadtak némi gondok.. Hát igen.... ott sült el a pisztoly ahol nem kellet volna! 2 napja munka után kíváncsiságból elmentem felé.. és velem szemben megjelent.. "nekem mennem kell most nem tudok itt lenni" És elment.. levágtam itt a palija.. mondom még is van.. felcsengettem lehívtam és kiosztottam.. hogy gondolja, hogy lehet terhes vagy ilyesmi (mert pont időbe van...) és még akkor képes egy másik emberrel??? Úristen.. elküldtem melegebb éghajlatra.. És most ugye én vagyok a rossz ember!
Szerintetek Jó döntés volt megbizonyosodnom arról, hogy képes e ezek után más palinak belehazudni a fejébe!? mert ha most nem tudom meg akkor a közeljövőben végig hazudott volna! Én nem tudnék mással lefeküdni ha tudnám mi történik! Tudom én sem voltam jó gyerek a kapcsolatunk folyamán.. de én max flörtöltem.. semmi mást nem csináltam... Igaza van.. Azt mondta nem vagyunk együtt de azért húzzunk már meg egy határt nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!