Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen cselekedtem, vagy hibát követtem el?
most már mindegy,de akár jót is tettel a másik sráccal
szerintem keress egy másik csajt
ez sose lesz alkalmas normális emberi kapcsolatra
Háát figyelj én már a repülős részénél kidobtam volna a lányt, de te tudod.. Szerintem ez a minimum, hogy beszámoltál a srácnak.
Szerintem keress magadnak egy normális lányt, ha komoly kapcsolatot szeretnél. Nem rosszból, de ilyet csak a r1bancok csinálnak. Kitartás
Helyesen cselekedtél.
És most küldd el a lányt. Így 2 szék közé huppan, és megtanulja, hogy ne szórakozzon.
Szerintem nem tetted helyesen, hogy írtál a másik fiúnak, de mondjuk azt sem, hogy a szakítás után is többször ágyba bújtál az exeddel, aki akkor már mással járt.
Ez utóbbi tőled kb. annyira volt tisztességes dolog, mint a lánytól, tehát nyilván nem azért írtál a másik fiúnak, mert morálisan kifogásolhatónak tartottad az exed viselkedését, hanem azért, mert úgy gondoltad, hogy a te érdekeidet szolgálja az, ha ők emiatt szakítanak.
Szerinted most azért van veled a barátnőd, mert hirtelen ráébredt, hogy mégis tiszta szívből téged szeret?
Tényleg jó ez így most neked?
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, könnyen lehet, hogy csak a korotok miatt van, de nekem a leírtak alapján úgy tűnik, hogy mindkettőtöknek érnie kell még ahhoz, hogy harmonikus párkapcsolatotok lehessen.
Szerintem azért nem volt helyes, mert most oké, visszajött hozzád, de ha őszinték akarunk lenni, akkor nem azért, mert Ő akarta így, hanem mert "nincs ló, jó a szamár is" alapon, én legalábbis tuti így érezném a helyedbe, szóval nem tudnék vele újra együtt lenni.
Ha egy kapcsolatba bele tud lépni 3. fél, akkor ott már valami nem stimmel, így volt ez nálatok is.Persze nem ez lett volna a megoldás a barátnőd részéről, de én hagynám sajnos végleg. Nem vagyunk egyformák, én nem tudnék így együtt lenni vele.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!