Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha túl későn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha túl későn cselekedtem és nagyon bánom?

Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet, hogy egy számomra nagyon fontos férfi elköltözött külföldre. Nem volt köztünk semmi komoly csak szex ami neki nem jelentett semmit, nekem viszont ő volt sz első. Eddig nem mertem neki irni,hogy ujra találkozzunk,es hat a napokban mikor irtam neki akkor derült ki hogy pont akkor utazott el. Annyira bánom hogy nem cselekedtem hamarabb. Mit tegyek hogy konnyebb legyen? mert nem tudom felfogni hogy már nem láthatom.

2018. okt. 28. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Keressel egy jó hobbit.
2018. okt. 28. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Bocsánat, ha sértő lesz, de te ennyire ostoba vagy? Ő le se fog szarni, már "odakint" ágyúzza az aktuális ribit (ki tudja, talán az is ilyen ostoba kislány akinek "ő az első" ő meg jót röhög a markába)

Tényleg ez a szint, ez kell a női nemnek? Mr.Menőember akinek egyáltalán nem számít, mert csak egy rublika a "dicsőségfalon"? És vele fekszik le elsőre?

A világunk eltorzult, végérvényesen. Megérett a pusztulásra.

2018. okt. 28. 12:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy valóban hülye vagyok vagy voltam és én is tudom hogy neki ez semmit sem jelentett. Nincs szó semmilyen miszter menőemberről, és bármit mond bárki sosem fogom megbánni hogy ő volt az első mert nekem nem csak egy idegen volt es nekem jelentett valamit, csak úgy nyílván nem feküdtem volna le vele. De nem is ez volt a kérdés, ha nekem így volt akkor a jó és nem bánom akkor ezen nincs mit beszélni.
2018. okt. 28. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:

# 3

Jó, akkor kellemes szenvedést. Írhatsz neki persz, majd ha néha hazajön jó leszel 1-1 joker numerára.

Aztán úgy jársz majd, mint nagy-nagynéném aki szintén így viselkedett aztán szép lassan beleőrült.

De ha ez kell... Jó szenvedést.

2018. okt. 28. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd feldolgozod. Ha tanulsz az esetből, legközelebb okosabb leszek.
2018. okt. 28. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmit sem jelentett volna, ha előbb írtál volna neki. Lépd át.
2018. okt. 28. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Megesik, hogy hibázunk, ne bánj semmit. Ezt az oldalt a bűn nélkül való erkölcsi fárosz tinik uralják, ne figyelj oda, mit kárognak. A hibáinkon keresztül érünk olyan emberré, amilyenek végül leszünk. Csak a hibáinkból tanulunk, csak azok visznek előre minket.

Ami a pasit illeti, sirasd el, és lépj túl rajta. Az élet nem számítógépes játék, itt nem tudsz Ctrl+Z billentyűkombinációval operálni, és újra kezdeni. Legtöbbször csak egy esélyed lesz, és akkor kell helyesen cselekedni, amikor itt van az ideje.

2018. okt. 29. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!