Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, mert megmondtam a véleményem mikor megbántott. Most viszont teljesen ki vagyok készülve. Jól cselekedtem? 23N
Új munkahelyem van, ahova nem jelentettek be és ma utánaolvastam a dolgoknak, amin kiakadtam. Barátommal este beszélgettünk és elmondtam neki hogy ideges vagyok a holnapi nap miatt. Erre ezt írta: "leszarom a problémáid, nem az én dolgom, mesélj mást."
Ez borzasztóan rosszul esett. Visszavágtam neki, hogy milyen érzéketlen és az előző kapcsolata is ezért ment tönkre. Erre megkaptam, hogy legalább kiderült mit gondolok róla és nincs értelme a továbbiaknak és ne keressem többet.
Már bánom hogy nem tűrtem el neki ezt is, de mindig csak hallgattam eddig is. Már mindjárt hányok az idegességtől.
Őszintén, mi értelme egy párkapcsolatnak, ha azt vágja a fejedhez a másik, hogy "leszarom a problémád, nem az én dolgom"?
Nem volt soha szexkapcsolatom, de szerintem a férfiak többsége még egy sima szexkapcsolatban is ennél több érdeklődést és empátiát tanúsít a másik ember iránt, mint amit a volt barátod megnyilvánulása tükröz.
Imádom az ilyen kétbites kérdéseket, amik szinte kívánják, hogy jól odaszóljál a gaz férfinak.
"Szakított velem a barátom, mert megmondtam a véleményem"
Senki se szakít olyan miatt, amit a kérdésben írtál. Egyszerűen egy sz.r kapcsolat volt és ő mondta ki először, hogy viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!