Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátom, mert megmondtam a véleményem mikor megbántott. Most viszont teljesen ki vagyok készülve. Jól cselekedtem? 23N

Figyelt kérdés

Új munkahelyem van, ahova nem jelentettek be és ma utánaolvastam a dolgoknak, amin kiakadtam. Barátommal este beszélgettünk és elmondtam neki hogy ideges vagyok a holnapi nap miatt. Erre ezt írta: "leszarom a problémáid, nem az én dolgom, mesélj mást."

Ez borzasztóan rosszul esett. Visszavágtam neki, hogy milyen érzéketlen és az előző kapcsolata is ezért ment tönkre. Erre megkaptam, hogy legalább kiderült mit gondolok róla és nincs értelme a továbbiaknak és ne keressem többet.

Már bánom hogy nem tűrtem el neki ezt is, de mindig csak hallgattam eddig is. Már mindjárt hányok az idegességtől.

2018. márc. 18. 22:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%
Relatív, hogy jól cselekedtél e. Szerintem elég elgondolkodtató, hogy minden ilyen tajparaszt lazán talál barátnőt, miközben azt hangoztatja minden nő, hogy nem az ilyen srácokra izgul.
2018. márc. 18. 22:59
 12/19 Költőnő? ***** válasza:
100%
Hol volt ez kapcsolat... jobb h vége.
2018. márc. 19. 07:30
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
Te ezt sírod vissza? Na ne már...
2018. márc. 19. 08:15
 14/19 anonim ***** válasza:
NE keresd, sz..pjon lovat. Ha ő keres akkor se!!! Jobb lesz neked egyedül is hidd el!!!
2018. márc. 19. 08:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Oké, hogy rosszabb időszaka van/volt. De ilyet, hogy lehet mondani a társamnak, hogy leszarom a problémáidat?
2018. márc. 19. 09:08
 16/19 A kérdező kommentje:

Na ezaz. Én még egy távoli ismerősömnek sem mondanék ilyet, akkor sem ha nem érdekel a téma. Nemhogy annak akivel kapcsolatban vagyok. Ő is mesélt mindig a munkájáról vagy a kocsijáról részletesen. Természetes volt hogy meghallgattam,vagy ha problémája volt, nem elküldtem a francba hanem megpróbáltam segíteni. De erről is szólna egy kapcsolat szerintem. Próbálta még este szépíteni hogy nem engem szar le hanem a munkám, de nem érdekelt már. Meg hogy nem gondolta volna hogy igy visszavágok neki és leszidott hogy mit képzelek magamról.

Egyedül az bànt hogy ma van a névnapja és fel sem köszöntöttem. Egyébkènt nem kerestük egymást ma. Úgyis napközben lefoglal a munka, este meg nyelvvizsgára készülök. De most hogy ezt megírtam megint elkapott a sírás. Pedig eddig jobban voltam. Köszi a kommenteket!!

2018. márc. 19. 17:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez már csak ilyen sajnos!!:) Te tudod, de jó lenne ha visszavenne az arcából..
2018. márc. 19. 17:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Akár visszavesz az arcából, akár nem, ez már engem nem érint. Azt mondta mától kereshetek mást magamnak. Úgyhogy ő is azt csinál amit akar. Egyébként nekem is egy hülye indoknak tűnik hogy emiatt szakított. Lehet már eleve ezt tervezte egy ideje így meg pont jól járt, esetleg már van újabb kiszemeltje, vagy mellettem volt valakije. Rossz érzésem van ezzel kapcsolatban éd szerintem be fog jönni.
2018. márc. 19. 17:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Ajjaj, akkor tudod mit tényleg hagyd a fenébe. A pasik ilyenek megvárják amíg mi mondjuk ki.:( Hidd el ennél jobbat fogsz találni.
2018. márc. 19. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!