Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti ezt hogy látjátok? Szakítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt hogy látjátok? Szakítani vagy megpróbálni lenne jobb?

Figyelt kérdés

Az első probléma, hogy én és a srác messze lakunk egymástól, ő költözne értem, de én nem vagyok biztos az egészben. Én (28L ) nagyon motivált vagyok munka területén, ő inkább az egyszerűbb nyugodtabb típus, nincs szakmája. Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ő megáll a saját lábán lévén, hogy nincs semmi szakmája (én eltartom magam, nem arról van szó, de két egész ember kell egy kapcsolatba) Emiatt ilyen szinten nem tudok rá felnézni, de egy nagyon jó ember és úgy bánik velem, ahogy soha senki azelőtt.

De zavar, hogy nem tudok rá felnézni és most hogy költözne értem, úgy érzem el kell döntenem mit akarok, mert ez nagy lépés. Félek, egyrészt, hogy talán ilyen nem tudok rá felnézni téma miatt elveszítek valakit aki tényleg értékelne és szeretne, másrészt az egész bizonytalanság bennem sem lehet ok nélküli.

Ti ezt kivülről hogyan látjátok?

2018. szept. 23. 10:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%
Szakitsatok
2018. szept. 23. 11:07
 12/12 anonim ***** válasza:
En azt se ertem, hogy minek vagytok együtt.
2018. szept. 23. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!