Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogy látjátok? Szakítani vagy megpróbálni lenne jobb?
Az első probléma, hogy én és a srác messze lakunk egymástól, ő költözne értem, de én nem vagyok biztos az egészben. Én (28L ) nagyon motivált vagyok munka területén, ő inkább az egyszerűbb nyugodtabb típus, nincs szakmája. Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ő megáll a saját lábán lévén, hogy nincs semmi szakmája (én eltartom magam, nem arról van szó, de két egész ember kell egy kapcsolatba) Emiatt ilyen szinten nem tudok rá felnézni, de egy nagyon jó ember és úgy bánik velem, ahogy soha senki azelőtt.
De zavar, hogy nem tudok rá felnézni és most hogy költözne értem, úgy érzem el kell döntenem mit akarok, mert ez nagy lépés. Félek, egyrészt, hogy talán ilyen nem tudok rá felnézni téma miatt elveszítek valakit aki tényleg értékelne és szeretne, másrészt az egész bizonytalanság bennem sem lehet ok nélküli.
Ti ezt kivülről hogyan látjátok?
Úgy hogy ne így ítélj meg egy embert. Felnézni meg egy emberre nem külső, szakma alapján néz az ember, hanem tettek, cselekedet alapján, idővel. Attól, hogy nincs szakmája a srácnak még lehet egy nagyon értelmes és emberséges ember is, akinek a társaságában szárnyalni fogsz, és ez a húzóerő meg rá is ráragad. És ha figyelmet fordítasz rá, és segíted, akkor emelkedni fog.Önkéntelenül is. Lehet egy nagyon magányos típus, és a szülei nem törődtek vele gyermekként, azért nehezebb az élete.
Rengeteg embernek van szakmája, csak az idő során rájött, hogy az nem neki való. Papírja van, de teljesen más életterületen mozog. Attól még ugyan olyan ember mint bárki más.
Én szeretem őt, mint embert, de szerelmes nem vagyok.
Olyan nehezemre esik dönteni, félek, hogy hibát követek el, de közben meg emészt az egész, hogy talán elráncigálom magamhoz úgy, hogy kétségeim vannak..
Köszönöm a válaszaitok.
Egyetértek veletek, hogy nem a pénz és a szakma teszi az embert. Soha nem érdekelt kinek mennyi pénze van. Én 22 éves kórom óta eltartom magam. De bizonyos biztonság kell. 28 vagyok, gondolok a jövőre és oda ketten kellünk és ebben nem vagyok biztos, hogy ő biztosan áll-e a talajon vagy sem.
Ha nem vagy belé szerelmes és nem nézel fel rá, akkor hosszútávon nem sok esély van egy boldog életre.
A helyedben én megpróbálnám ösztönözni arra, hogy kezdjen el valamit tanulni, megvalósítani az álmait. Megkeresni azt a munkát, ami valóban érdekli és bele tudja tenni az energiát. A pénz pedig úgyis visszatérül majd valahogyan. Lassan családban kell majd gondolkodni, ha ezt komolyan veszitek és oda biztos alapok kellenek majd. Anyagilag és érzelmileg is.
Az eddig leírtak alapján szerintem felesleges, hogy bármi közötök legyen egymáshoz. Nem vagytok egymáshoz valók, add meg az esélyt neki is és magadnak is, hogy jót találjatok.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!