Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Már háromszor is szakítottunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már háromszor is szakítottunk párommal különböző viták miatt. Most negyedszer is szeretném megpróbálni vele hiszen nagyon szeretem. El olvastam egy önismereti könyvet is hogy sikerüljön? Lehetséges ez sokadik alkalomra?

Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

nem tudod hogy elolvastad-e? :DDDDDDD

amúgy: egyszeri szakítás után is gondok vannak, ha békülés lesz még elfogadható DE 3 alkalom után felelőtlenség újrapróbálni, attól hogy te szereted, ő még nem, hiszen nem lett volna 3 szakítás (Tapasztalt!)

felejtsd el! :)

2016. aug. 26. 19:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat,véletlenül került oda a kérdőjel,persze hogy elolvastam.Nagyon makacsok vagyunk mindketten és ragaszkodunk az elképzelésünkhöz,ez a baj.Azon gondolkoztam így mással sem működne a kapcsolat.Tehát változni kell.Akkor miért ne tehetném meg a kedvéért? Egyébként ő is szeret ez biztos.Csak utálja a vitát. Azért félek sikerülhet-e. Van olyan akinek ez már sikerült?
2016. aug. 26. 20:12
 3/5 90-ben született F.. ***** válasza:

Az emberek nem változnak meg, csak valamilyen erős külső behatásra.

Amennyiben az első szakítás sem rázta meg annyira egyikőtöket sem, hogy működőképes legyen a kapcsolat, akkor bizony ennek vége.

Nem fog működni hosszú távon. Erőltetheted a dolgot, próbálhatod kerülni az ellentéteket, de nem fog menni hosszú távon.

Az önismereti könyv elolvasása okés, de nem fogod tudni tartani.

Az ember amikor változik, akkor azt nem veszi észre, mert ez egy olyan belső folyamat, ami tudat alatt megy végbe.

2016. aug. 26. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el! Nem fog működni. Ne áltasd magad! Telnek az évek miközben már más karjában sokkal boldogabb és szerelmesebb lehetnél. Nem tudod elengedni szerintem nehogy másé is legyen. Kicsit önzés és kisajátitás. Az ember úgy is változik egy kapcsolatban de ha már rá kell vennie magát, hogy teljesen kicserélődjön az sokáig nem fog úgy se működni. Tulajdonképpen mire vársz?
2016. aug. 27. 21:49
 5/5 anonim válasza:
Fú, remélem te nem jársz így, mint én, de én legalább 6x megpróbáltam egy pasival, és sok év után lelépett talán már végleg egy olyan nővel, aki még csak nem is dekoratív! Úgy hogy nagyon kiszámíthatatlanok a pasik, az újrakezdett kapcsolatok meg veszélyesek...De remélem, a tied nem olyan k..ög, mint az enyém!
2016. aug. 30. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!