Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy sraccal, idaig taliztunk 3szor es mind a haromszor terdfole ero ruha volt rajtam egy nadraggal. Tudja milyen alakom van?
Figyelt kérdés
Azt mondja en vagyok aegszebb neki es nagyon helyes srac es nem is gondoltam volna hogy bejovok neki. De szerintetek levagta hogy nem vekony vagyok vagy a ruha igy eltakarta?? 42 a meretem es legyszi ne irjatok fogyjal le valaszokat mert azon vagyok mivel ennel is koverebb voltam par honapja. Koszi.2016. júl. 28. 21:09
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy látott. Azért nem vak :) Ráadásul szerintem pont ezek a ruhák mutatják meg legjobban a valódi alakot. Az, hogy nagyobb méretet hordasz még nem jelenti azt, hogy szétfolysz. Nagyon is lehetsz csinos és nem mindenkinek egyforma az ízlése. Neki valószínűleg pont a teltkarcsúak tetszenek.
2/2 anonim válasza:
Az én véleményem, hogy a ruha alatt bármi lehet. Nekem pl. a munkahelyen mondták, hogy jó a fenekem, szűk naciba járok, viszont nemrég vettem egy forrónadrágot, a fenekem akkor látszik ki, ha lehajolok. Viszont van narancsbőröm, ami egy kissé kilátszik, de a fenekem a forrónaci alatt narancsbőrös. Így elkezdtem ellene tenni, de nem mutatnám meg egyik kollégámnak sem, pedig van olyan, akiért sokmindent megtennék. De ezt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!