Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az ami segített?
@10: Azért magyarázkodsz, mert próbálod bizonygatni, hogy nincs igazam. Nem ismerjük egymást, nem tartozol nekem semmivel - pláne nem magyarázattal - de az, hogy mégis megtetted, véleményem szerint igazolja a felvetésem.
De ne velem foglalkozz, hanem saját magaddal; engedd el az exed és könnyebb lesz!
Ezzel arra akarsz utalni, hogy az ő feltételes, rejtett haragja miatt hízott el? :O
@12: Mindenkire nem kell haragudnod; de amúgy pont ezért mondtam, hogy túl kellene lépned a dolgon. Én szembesítettelek vele és azonnal támadsz.
@13: Nem, arra utalok, hogy hölgy, akivel váltottam pár mondatot nem tudta elengedni az exét és még mindig haragszik rá, amiért szakított vele.
"Azota meghizott a baratnojevel egyutt, mind 2 vagosorban levo malac, ugy neznek ki."
+
"engedd el az exed és könnyebb lesz!"
Igen, kijártam az iskolát abszolút nulla tanulással is.
Sajnos mertem feltételezni azt, hogy itt esetleg másokban is megmutatkozik a humor értelmezésének képessége vagy az ehhez szükséges intelligencia szikrája, de ezek szerint tévedésben vagyok. :/
megtanultam franciául!
úgy fogom fel, ezzel nyertem, a szabadidőmet igazán értelmes célra fordítottam.
ők meg hadd egyék egymást a nőjével!
Nem volt semmi. Mondjuk én iszonyat nehezen engedem el a múltat, van olyan exem, aki minden áldott nap eszembe jut.
Igazából megtanultam együtt élni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!