Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő szakítás után, mikor ti még nagyon szerelmesek voltatok a másikba, de ő már nem belétek, hogy rendbe jöttetek? Nagyon magatok alatt voltatok? Mi segített a figyelem elterelésben?
Gondolj arra, hogy ha veled maradt volna valamilyen csoda folytán, hogyan bánna veled.
Szeretne úgy mint te őt? Figyelmes lenne veled és törődő? Bízhatnál benne bármikor és bármilyen kérdésben?
Nyilván tudod a választ, hiszen nem vagytok már együtt, akkor minek akarsz egy ilyen férfit/nőt társul.
Nekem másfél év, mondjuk elég extrém volt az az egész eset és még most is, 2 év után elvétve kísért néhány álmomban, semmi extra, csak h benne van és ettől kiver a hideg izzadtság.
22/F
Nekem néhány hónap volt. Utána egyszer ismerőssel beszélgetve azon kaptam magam, hogy már nem sajnálom - és rájöttem, hogy amit én a "legnagyobb szerelem"-nek gondoltam, az valójában már csak elkeseredett ragaszkodás volt, hiszen sok-sok apró jelből sejthettem tudat alatt korábban, hogy a vége felé közelít a dolog - csak nem akartam elfogadni, és erre reagáltam így ösztönösen.
Mondjuk nekem nagyon sokat segített, hogy voltak olyan barátok, ismerősök, akiket folyamatosan traktálhattam a gyászommal, így könnyebb volt kívülről szemlélni és felismerni a hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!