Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi segített a szakítás utan a tovabblepesben?
Mar 4, lassan 5 hónapja, hogy vege a tiszavirág életű volt kapcsolatomnak. Velem szakitottak, mert nem volt szerelmes. Oke, elfogadtam, eleinte nagyon rossz volt, állandóan otthon ültem es sorozatot néztem ez volt az egyetlen mentsváram. Aztán ahogy telt az idő kezdett minden változni, vannak napok amikor szuperul erzem magam, mintha enyém lenne a világ, vannak semleges napjaim, illetve azok a napok amikor hianyzik. Tudat alatt titokban reménykedem meg, habár felesleges, próbálom mondogatni magamnak, de akkor is folyton jelen van ez a remenykedos erzes. Ráadásul mostanában megint inkabb otthon vagyok, bár most nem erzem ugy, hogy ez rossz dolog lenne. Elvagyok, olvasgatok, tvzek szabadidomben, csak ritkán járok el mar bulizni, mert nincs kedvem, ugyerzem felesleges, pedig biztos jót tenne egy kis kimozdulas. Kinek mi segített a tovabblepesben?
21/L
Azt írod hogy tiszavirág életű volt a kapcsolat, mégis 5 hónapja gyászolod?
Oké, kell gyászperiódus, de miért érzed, hogy ennyire nagy hatással volt rád az előző kapcsolat?
Előbb erre kell magadban válaszolnod, aztán elengedni, mert igazából bármit reméltél az exedtől, meg tudod magadnak adni. És ha erre rájössz, akkor lépsz túl igazán.
A srác aki miatt szakítottam az exxel. XD
Előző kapcsolatban meg az idő. Rengeteg idő. Aztán pedig az, hogy az adott sráccal lezártuk rendesen a dolgokat, olyan szinten, hogy a mai napig is jó barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!