Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt mar nektek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar nektek olyan, hogy az segitett vegleg lezarni egy szakitast, hogy massal lattatok az exet?

Figyelt kérdés

Erdekes,nekem mindig igy volt. Elotte szenvedek , nezem,hogy mit rakott ki, oh most epp elerheto chaten.

majd massal latom,es teljesen elengedem,nem figyelem.

2017. szept. 14. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Az egyiket igen. De belőle nagyon kiábrándultam amúgy, főleg miután kiderült, hogy a másik csaj előbb megvolt, minthogy szakítottunk volna.
2017. szept. 14. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ez Nálad így történik annak csak örülhetsz.

Ha még mindig odavagyok a pasiért, nekem inkább összeszorul a szívem ha mással látom, sőt, ha csak rágondolok,hogy mással van.Ez nem segít a felejtésben/elengedésben.

2017. szept. 14. 20:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is osszeszorul elsore. Aztan ignoralom.
2017. szept. 14. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Reméltem az utolsónál is hogy talál valakit. Talált. Elsőre szar volt, most így elengedtem (ignoráltam én is).
2017. szept. 15. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!