Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el a szakítást?
1. Ne a szakitason agyalj. Engedd el, ne keress mierteket. Ha eszedbe jut, szandekosan tereld el a figyelmedet.
2. Keress valami elfoglaltsagot, amibe beletemetkezhetsz, hogy ne kattogjon az agyad.
(En az ismerkedessel foglaltam le magam ha szakitas utan voltam. Eloben es online is. Online igen, ezekkel a sz**r alkalmazasokkal :D de hiaba nem talaltam senki ertelmeset, megis addig is elfoglaltam magam mig egy ket emberrel elcsevegtem, esetleg egy-kettovel osszevesztem :D)
Hogy fogadjam el, hogy anyukám meghalt 56 évesen daganatban? Pedig 12 évig küzdöttünk azért, hogy meggyógyuljon.
Miért kellett ennek lennie, hogy tegyem túl rajta magam?
Nem akarok p..csogni és sajnáltatni magam, bocsi, de a siránkozásodról a saját magam baja jutott eszembe.
ui.: zárd le a múltat, ha működött volna, akkor nem lett volna vége
kezdj új életet
Utolsó velem az van,hogy én mindent megtettem amit csak tudtam szerintem,lehrt sokkal többet is mint ő,mert folyton mindenhol megvartam akar tobb mint fél órat is vártam rá és semmi se látszott rajta,hogy valami baj lenne a viselkedésemmel...
Csak úgy szakított,mikor még aznap teljesen normálisan beszélgettünk:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!