Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy fogadjam el a szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el a szakítást?

Figyelt kérdés
Barátnőm pár napja szakitott,azt mondta már nem érez úgy irántam mint régen, viselkedésén semmi sem látszott,anyira hirtelen jött, összetörtem,elején még tisztára dilis volt miattam és ezért olyan nehéz elfogadni miközben másokat látok boldogan, barátnőit is. Miért kellett ennek lennie,hogy tegyem túl rajta magam?

2017. jún. 13. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Ne a szakitason agyalj. Engedd el, ne keress mierteket. Ha eszedbe jut, szandekosan tereld el a figyelmedet.

2. Keress valami elfoglaltsagot, amibe beletemetkezhetsz, hogy ne kattogjon az agyad.

(En az ismerkedessel foglaltam le magam ha szakitas utan voltam. Eloben es online is. Online igen, ezekkel a sz**r alkalmazasokkal :D de hiaba nem talaltam senki ertelmeset, megis addig is elfoglaltam magam mig egy ket emberrel elcsevegtem, esetleg egy-kettovel osszevesztem :D)

2017. jún. 13. 20:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi,amúgy ez az 1. kapcsolatom és rettentő szerelmes voltam/vagyok,várok még válaszokat,tudjátok csak ha irtok elfoglalom magam és könnyebb...
2017. jún. 13. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Hogy fogadjam el, hogy anyukám meghalt 56 évesen daganatban? Pedig 12 évig küzdöttünk azért, hogy meggyógyuljon.

Miért kellett ennek lennie, hogy tegyem túl rajta magam?

Nem akarok p..csogni és sajnáltatni magam, bocsi, de a siránkozásodról a saját magam baja jutott eszembe.

2017. jún. 13. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:

ui.: zárd le a múltat, ha működött volna, akkor nem lett volna vége

kezdj új életet

2017. jún. 13. 20:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom,valakinek így könnyebben elmúlik a fájdalom
2017. jún. 13. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Aterzem a helyzeted, velem ugyanez volt az elso baratommal (lany vagyok)... egyik nap meg hoz nekem rozsat, nagyon szeret, a masik nap meg elmult a szerelem es szakitani akar... nagyon kivoltam, es nem hittem el hogy ez hogy lehet... persze a buszkesegem miatt letiltottam mindenhonnan, de valahogy nem enyhult az erzes... majdnem egy ev mulva egy ismerosom reven tudtam meg hogy miert is szakitott velem... majd ujra akart talalkozni velem, de akkor mar mas tetszett es vegre le tudtam zarni, mert tudtam mi volt az ok, es vegre en is visszakaptam az onbecsulesem... talan neked is ki kene deriteni hogy mi az igazi ok, hogy le tudd zarni. Talan egy masik pasi?
2017. jún. 14. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahol olvastam, nem vagyok vallásos, de hátha megvígasztal: "Isten időnként kivon bizonyos embereket az életedből, hogy oltalmazzon téged. Ne fuss utánuk.
2017. jún. 14. 15:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem azt mondta nem érez úgy irántam mint az elején,ez az idezet tetszik :)
2017. jún. 14. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Tudom mit érzel. Engem is nemrég hagyott el a barátnőm, és nem hiszem, hogy találok mégegyszer egy ilyen gyönyörű kedves nőt. :-( Közben tudom, hogy én rontottam el, mert nem figyeltem és nem törődtem vele eleget. :-(
2017. jún. 20. 19:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó velem az van,hogy én mindent megtettem amit csak tudtam szerintem,lehrt sokkal többet is mint ő,mert folyton mindenhol megvartam akar tobb mint fél órat is vártam rá és semmi se látszott rajta,hogy valami baj lenne a viselkedésemmel...

Csak úgy szakított,mikor még aznap teljesen normálisan beszélgettünk:(

2017. jún. 22. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!