Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem mert már nem szeret. Hogyan legyek túl rajta? Hogyan fogadjam ezt el?
3 napja szakított velem a párom. szemembe mondta hogy már szeret úgy ahogy kéne. Én úgy érzem belehalok. Teljes szívemből szeretem, és nem tudom felfogni, hogy ez velem történik.
Tényleg létezik ilyen, hogy egyik napról a másikra már szeretek valakit? Hetekkel ezelőtt még a közös programjainkat szerveztük.... :(
Segítsetek! :(
"Tényleg létezik ilyen, hogy egyik napról a másikra már szeretek valakit?"
Nem, hanem ez egy hosszú időfolyam volt. Biztos már sz..r volt a kapcsolatotok a vége felé. Nem most kell sírni, mikor vége, hanem közben kellett volna tenni a kapcsolatért, hogy harmonikusan és jól működőképes legyen.
Hetekkel ezelőtt még a közös programjainkat szerveztük.... :( "
Ekkor már nyilván megjátszotta magát, gerinctelen módon, és addig várt, míg egy másikkal biztos nem lesz a dolog.
Most azért szakított, mert már van új. Ennyi.
Tudod, kár olyanért búslakodni, ami nem működött. Ha működött volna a kapcsolat rendesen, akkor nem lett volna vége.
Sajnálom. Zárd le a múltat és kezdj új életet nélküle. És nem kell túldramatizálni a dolgokat. "Én úgy érzem belehalok."
Nem hiszek abban, hogy bárki egyik napról a másikra felébred és már nem szereti a párját. Szerintem ez egy jóval hosszabb folyamat része amiről rendszerint nem szoktak beszélni, nem mondják el a problémákat csak elfojtják és úgy tesznek mintha minden rendben lenne mert azt várják, hogy a másik vegye észre a gondolataikat.
Segíteni sajnos nem tudok, ez pont olyan dolog amivel mindenkinek egyedül vagy a barátai segítségével kell megbirkóznia.
őszinte volt, mert nem a hátad mögött csalt téged azzal a lánnyal. fogd már fel, hogy őszinte volt veled, hogy szakított és elmondta, hogy már nem szeret téged.
ne akarj kételkedni mindenben.
hagyd az egészet békén. zárd le a múltat és kész.
Jaa a kapcsolat alatt ismerkednek a ferfiak is, csak ezt senki nem szivesen hangoztatja.
Kerdezo, rohadt nehez lesz, de az a legjobb , ha teljesen megszunik a szamodra. Torles mindenhonnan, ne allj le vele trecselni se. El kell ot felejtened.
Ja és mig érlelödött a szakitás, azt nem tudta vn közölni veled, nem csak a kéoedbe vágja h nwm szeretlek...
Ex detto, hazajön h ö már nem szeret, mondom mivan, elözö este még szeretkeztünk. Hát ez már két hete benne van és NEKI milyen szar volt, blablabla. De mikor rákérdeztem miért nem mondta, hát azt hitte, változik a dolog, meg én is.
Persue egy csaj kvrta meg, aki amugy azota szarik rá.
Fel a fejjel, én már együtt élek egy csodás, öszinte! férfivel, ex meg két éve egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!