Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk volt nálatok olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt nálatok olyan aki megbánta hogy szakított a párjával? És ha igen hogy jött rá? Mennyi idő után?

Figyelt kérdés

2017. márc. 28. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:

nehéz megmondani, hogy megbántam e. Szakítottam, mert fiatal voltam és elkerültem otthonról és kezdett túl komoly lenni a kapcsolat és akkor úgy éreztem, nem ő az igazi.

Utána bántam, mert randizások után nem találtam olyan lányt aki ennyire jól illett hozzám mint ő, ő viszont szakítás után 2-3 hónappal már új pasit szerzett.

Szóval néhány évig rossz volt, nem volt rendes kapcsolatom emiatt "visszasírtam", de azután megismertem feleségemet:)

2017. márc. 28. 11:46
 2/6 anonim válasza:
Feltételezem, most szakítottak veled, és ezért tetted fel ezt a kérdést mer él benned a remény és szereted a fiút. Na figyelj én egy 20 éves srác vagyok. Velem most szakítottak 2 hónapja másfél év után, 2 héttel a szakításra meglátogattam a hölgyet és hát történtek ott dolgok.. Én küzdöttem érte tényleg 1 hónapon keresztül de miután most kiadta egy hete az utamat olyan szinten hogy csak na hát nem fogok. Remélem nincs harmadik személy a képben mint nálam volt anno a szakításnál a lány oldalán persze. Azt mondom ha szeret a fiú és valóban szeret és nem beszéltek szerintem egy-két nap max hét és keresni fog :)
2017. márc. 28. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen nem volt. Mindig rájöttem, hogy jobb volt így, még olyankor is, amikor velem szakítottak...
2017. márc. 28. 14:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen kb 1,5 hónapja szakítottunk. Heti egyszer beszelunk. De az miatt mert közös baratokhoz megyünk...mikor talakozunk közömbös de megse, csinál olyan apró dolgokat ami azt mutatja hogy erez irántam valamit. De amúgy nem keres mi van velem csak ott a barátoknál mikor megyünk elmondjuk egymásnak mi történt velünk es ennyi...az csak a bajom hogy azok a jelek nem lennenek amiket csinált akkor lehet nem remenykednek de igy...nehez :/
2017. márc. 29. 11:39
 5/6 anonim válasza:
2. vagyok Én egy hétig nem beszéltem exemmel és utána most hétfőtől folyamatosan ír hogy hogy vagyok meg stb.. átérzem hogy a jelek miatt nem tudsz elszakadni és reményt ad ahogyan nekem is most ez de tudom nekem max egy két hét és újra együtt leszünk :)
2017. márc. 29. 19:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Most határoztam el hogy próbálok nem ráírni...külön menni a közös barátokhoz, tehát próbálom teljesen megszakítani vele a kapcsolatot. És aztán még várok 2-3 hónapot és így hátha rájön hogy hiányzom neki vagy sem...mert így hogy úgymondd mindig tudja mi van velem lehet így elvan és nem tudja eldönteni hogy vissza akar szerezni vagy sem.
2017. márc. 30. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!