Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem mert már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem mert már nem szeret. Hogyan legyek túl rajta? Hogyan fogadjam ezt el?

Figyelt kérdés

3 napja szakított velem a párom. szemembe mondta hogy már szeret úgy ahogy kéne. Én úgy érzem belehalok. Teljes szívemből szeretem, és nem tudom felfogni, hogy ez velem történik.

Tényleg létezik ilyen, hogy egyik napról a másikra már szeretek valakit? Hetekkel ezelőtt még a közös programjainkat szerveztük.... :(

Segítsetek! :(

2017. ápr. 26. 14:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az idén két ilyenen vagyok túl. Az egyik januárban közel 4 év után mondta, hogy bocsi, már nem szeretlek úgy, mint kéne. Kiderült, hogy idő közben megismert mást, és miatta tett lapátra. Utána megismertem egy másik srácot, vele is tök jó volt minden, olyan szerelmes monológokat mondott néha, hogy az eszem megállt, annyira édes volt, majd közölte, hogy nem tud úgy szeretni, mint kéne. Egyik rosszabb volt, mint a másik, ebben biztos lehetsz. Lehet közhelyesen hangzik, de idővel jobb lesz. Mást nem tudsz tenni.
2017. ápr. 26. 18:44
 12/19 A kérdező kommentje:
Szoval azz mondjatok, hogy az ido segit? 😞 most olyan kilatastalannak latom a helyzetemet 😞
2017. ápr. 26. 21:06
 13/19 anonim ***** válasza:
2 hónapja én is így jártam. Akiért mindent megtettem volna, az egyszerűen elhajított magától azzal az indokkal, hogy már nem szeret. Nem vagyok túl rajta, és az estéim nagyon magányosan telnek. Próbáld magad elfoglalni, új dolgokat kipróbálni, nekem ez segít. Nagyon nehezen megy az elengedés, hiszen együtt éltünk, együtt terveztük a közös jövőnket.
2017. ápr. 26. 21:43
 14/19 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Igen, bármilyen hülyén is hangzik, az idő segít. Foglald le magad új dolgokkal, keress új hobbit, vagy ásd bele magad a munkába. Egy hónapja, mióta szakított velem exem, azóta én heti 7 nap dolgozok, és pazarul eltereli a figyelmem. Az első pár nap nehéz, de mikor már kicsit is jobban érzed magad, menj emberek közé, beszélgess, szórakozz, oldódj fel. Másik közhely, de némiképp segíthet, gyerünk fodrászhoz, új frizura, néhány új ruha, és egyből jobban érzed magad. Nálam ez jövőhéten esedékes.

Fel a fejjel és kitartást :)

2017. ápr. 26. 21:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! 🙂🙂🙂
2017. ápr. 26. 22:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is jártam így.Bár nem voltunk együtt olyan sokáig ,de megviselt, nehéz volt megérteni, hogy tényleg nem szeret már és hogy nem szólt róla.

én azt mondom örülj neki, ha ilyen könnyen elmentés meg sem próbálta neked elmondani és megjavítani, akkor jobban jársz így.

majd jön olyan,aki közli veled, ha gond van és meg akarja oldani, nem fog elhagyni az első hullámvölgyben

tudom, hogy nehéz, de próbáld pozitívan felfogni.

járj el sportolni, olvass, sorozatozz, legyél a bartnőkkel és a családdal.

és élvezd ki az előtted álló nyarat is, ne szomorkodj miatta.

mondom, ha tényleg ő lett volna az igazi, akkor nem enged el ilyen könnyen.

2017. ápr. 27. 09:15
 17/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, az utolsó mondatod milyen igaz!!!! :) Ez most erőt adott! :)

Köszönöm Nektek a sok jó tanácsot, szebbé tettétek a napomat! :)

2017. ápr. 27. 10:26
 18/19 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, megint :)

Hidd el, innentől kezdve egyre csak jobban fogod érezni magad. Én tegnap lendültem át a holtponton, úgy keltem, hogy baromi jó kedvem volt, és ma is megmaradt. Azt hiszem, innen már felfelé visz az út. Ha nálad is eljön az a pont, akkor tessék örülni, és ismét szépnek látni a világot. :)

Tudom, nagyon rossz egyedül, főleg az elején, de rendbe jön minden.

Szurkolok!

2017. ápr. 27. 21:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Velem ugyanez történt három hónapja és én vagyok az élő példája, hogy egy többéves kapcsolat után is lehetsz boldog. A miénk is nagy szerelem volt, majd 3 hónappal ezelőtt egyik napról a másikra félve ugyan és könnyeivel küszködve elmondta, hogy már nem szerelmes és bár mindent el tudna velem képzelni, sajnos ő még fiatal ahhoz, hogy lekösse magát. Annyira fájt ez az egész, hogy mikor elköltöztem tőle, itthon szó szerint hisztériáztam, amit nem is tudtam kontrollálni, nagyon sírtam és összegörnyedve feküdtem az ágyban. A nővérem és az édesanyám napokig felváltva ültek mellettem, mert tudták, hogy ezt az időszakot át kell vészelnem. Napokig nem aludtam, ha el is aludtam, hajnalban már keltem és virrasztottam. A gondolataimat le sem tudom írni, mert ezt csak azok értik és érzik át, akik már átéltek hasonlót. Én olyan nő vagyok, aki nagyon tud szeretni és azt hittem, hogy mi egy család leszünk.

4 hétig nézhettem premier plán, ahogy bulizik a közösségi oldalakon, teljesen kifordult magából. Naponta 6-7 új lány ismerőse lett, akiknek mindenük kint volt a profilképeiken. Én ehhez képest egy családcentrikus, kedves csinos nő vagyok, akivel kisbabát is tervezett. Na persze az élet nem ilyen, miután kidobott és napokig rohamokban tört rám a sírás, egyszer a lelkem megelégelte és abbahagytam.

Elkezdtem futni járni, sétálni jártunk a tesómékkal, kimozdultam nagy nehezen. 3 hónap telt el és visszanyertem ez idő alatt annyi energiát, amit a munkába és a tanulásba tudtam ölni. Az egyetemen minden vizsgám ötös lett és lett két új barátnőm, akikkel napi szinten beszélgetünk, eljárunk kávézni, moziba.

3 hónap nagyon kevés, de én egy évnek éreztem.

A férfiak megnéznek a buszon, az utcán, engem viszont még senki nem érdekel és valószínűleg így lesz veled is. Elkezdtek keresni néhányan, de nagyon fontos, hogy ne menekülj bele egy másik kapcsolatba. Nem leszel attól boldog és a másik embert is hülyére veszed. Meg kell tanulni egyedül lenni, én ettől rettegtem. Most sokat olvasok, könyvtárba járok, rengeteg sorozatot nézek és tanulok a sztorikból is, már le tudom foglalni magam.

A volt párom egyszer sem keresett azóta, és aki nem tud minket szeretni, azt nagylelkűen el kell engedni. Ő azóta minden héten részeg és a buli az élete, a szülei többször is megkerestek de én szeretnék minél távolabb kerülni ettől a dologtól.

Tegyél te is így, ha visszatér szerintem már nem lesz soha az igazi. Mást kell keresned, aki nem dobja el a kezed, hanem veled van a legszarabb időkben is.

Arról az emberek nem tehetnek, ha kiszeretnek valakiből. Ezt meg kell emészteni, és tovább kell lépni.

Remélem sikerül neked is, mert még Te nem is tudod, milyen jó ember vár rád.

2017. ápr. 28. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!