Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem és mindketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem és mindketten szenvedünk? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

22 évesek vagyunk, 1 évet jártunk, ami tudom, hogy nem sok idő, de tapasztalatból érzem, hogy így is jóval komolyabb volt mint pl. az előtte lévő 2,5 éves kapcsolatom. Voltak olyan problémáink, melyek végigkísérték a kapcsolatunkat, itt én szerintem több dologban hibás voltam, de azt gondolom, nem csak rajtam múltak. Viszont nem is voltak óriási, végzetes dolgok. Az utóbbi 2-3 hétben rengeteg problémánk akadt mindkettőnknek a saját életében és sajnos ezek nap, mint nap követték egymást, és ahelyett, hogy megbeszéltük volna, csak lejjebb húztuk egymást, ami sosem volt ránk jellemző. Sokat beszéltünk róla, úgy érezzük ez nem azt jelenti, hogy tényleg nem működünk együtt, csak nagyon szerencsétlenül jöttek össze a dolgok.

Én is éreztem, hogy most valami nagyon nincs rendben, de végül ő döntött úgy, hogy ez neki nem megy, nem tud most már beleadni ebbe a kapcsolatba, ami teljesen érhető. Abban mindketten egyet értünk, hogy a jövőképünk, az érdeklődésünk, az élethez való hozzáállásunk nagyon összepasszol, alap természetünket tekintve vannak eltérések, de ezek úgy érzem bőven a "hibahatáron" belül vannak. Most időre van szüksége ez egyértelmű, mert nagyon szenved, másrészt a szakítás óta eltelt egy hétben amikor találkoztunk nagyon pozitív volt a dolog, viszont volt, hogy összetört, mert nincs tisztában a saját érzéseivel sem, nem tudja, hogy ez amiatt van-e, mert szépen váltunk el és még valamilyen szinten egy utórengés, vagy egy útnak az eleje, amin el lehetne indulni. Őszintén szólva most csak ebből a kevés elmondottból lenne tanácsra szükségem. Úgy érzem (és ezzel ő is így van), hogy nagyon biztató volt ez a kapcsolat, nagyon sok volt benne, de most valami hirtelen összejött, elcsúszott és nem működött. Sajnos az ő hozzáállása eltér az enyémtől ebből a szempontból, mert én talán még túlzottan is az a típus vagyok, aki meg akarja oldani, bízik a dolgokban, ő pedig akkor is elengedi, ha még korai lenne. Ezt nem én mondom, ő maga mondta.

2017. márc. 29. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyen engedett el, lehet, hogy már régóta bizonytalan volt, vagy nem voltak érzelmei. Nem tudni ebből, hogy benne mi lehetett. Ha igazán szeret, akkor fontos vagy, és feljön benne a hiány.
2017. márc. 29. 22:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Az érzéseiben 100%ig biztos vagyok, hogy nem múltak el, még most is látom rajta, hogy megvannak. Ő fogalmazott talán a legjobban, kicsit kiégett, hogy rengeteget tett bele és mégis jöttek ezek a problémák. Én úgy érzem, ezt ha megfogjuk mondjuk 2 hete, biztosan nem jutunk ide. És igen, tudom hogy most már késő, de ezek nem olyan problémák, mint mondjuk egy megcsalás, amin nem lehet túllépni és megbeszélni. Inkább csak az időzítés késett el.
2017. márc. 29. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha két ember szereti egymást, akkor ragaszkodnak egymáshoz, nem számít hogy milyen bajok jönnek. Kényelmesebb kiszállni, és jobbat keresni, de ha téged szeret, akkor vissza fog jönni. A közös értékrend jó dolog, de nem tartja egybe a kapcsolatot.
2017. márc. 29. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értem, mire gondolsz az időzítés alatt.

Mégis mi történik 2 hét alatt, ami nem megcsalás, de mégis szakításhoz vezet?

Talán többet veszekedtetek? ÉS? Minden kapcsoaltbna vannak hullámvölgyek és sz.ar időszakok/élethelyzetek, főleg ha egy idősek vagytok és épp mindketten problémákkal küzdötök... Ez ilyen.

Előfordulhat, hogy az érzelmek nincsenek a topon időnként, stresszes időszakban meg pláne ez így is van, de ennyi erővel minden kapcsolatban szakítasz majd ilyenkor? Ugye hogy nem.. Idegesíthet a másik, de ilyenkor vissza lehet kapcsolni, és türelmesebbnek kell lenni-mind2 félnek.

A lényeg, hogy nem ezen a 2 héten múlt, mert ha valóban csak ennyi lenne, akkor már mostanra rájött volna nélküled, hogy hiányzol neki és egyébként veled akar lenni, csak elsiklottak a dolgok. Szerintem.

Valószínűleg benne ezek a dolgok már leapadtak, és az alapján amit írsz ( nem ismerjük a teljes képet), biztos szeret mint embert (miért ne szeretne), de erősebb érzelmei szerintem már nincsenek, különben nem engedne el.

A többi csak kifogás..

2017. márc. 29. 22:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Utolsó, talán te láttad a legjobban képet. A szívem mélyén úgy gondolom én is érzem ezt, csak egyelőre meg nem akarom elfogadni, illetve hibáztatom magam. Biztosan nem mindenért jogosan, de rengeteg dolog miatt igen. Ezt neki is megmondtam, hogy ha másra nem valószínűleg egy életre tanulok azokból a jellemhibáimból, amik könnyen javíthatóak, de mégsem tettem meg, mert ezek nem olyanok voltak, hogy éppen neki nem tetszettek, hanem ezek senkinek sem.
2017. márc. 29. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Igazából amit leírtál, az semmi nem ad okot arra, hogy két ilyen ember szakítson, főleg ilyen 2 normális ember akik így álltak egymáshoz.

Ilyen problémák gondok miatt nem szoktak szakítani az emberek.

Itt valami más oka is volt annak, hogy ti szakítottatok.

Egy ilyen kapcsolat mint a tietek, nem hullik szét ilyen problémák miatt mint amiket megfogalmaztál.

Nem ilyenek miatt nem.

Ilyen kapcsolatoknál akkor szakad meg a kapcsolat, ha vagy elmúlt az egyiknek, vagy másiknak az érzelmei az érzései a másik iránt, vagy más személy került a képbe, vagy valamiért nem tudtak együtt lenni, kevés volt az együtt töltött idő és túl sok a várakozási.

Szóval ez amit írtál ez nem elég ahhoz h 2 ilyen ember szakítson.

2017. márc. 29. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyunk mi is. Nagyrészt passzolt a leírásod a mi helyzetünkre. Csak éppen mi nem szakítottunk, bár én akartam/ok.

Nálunk sem volt megcsalás de történtek olyan dolgok amik miatt hatalmasat csalódtam a páromban és hiába szeretem egyszerűen nem tudok ugyanúgy nézni rá ezek után, pedig lassan 1 éve már ennek a mélypontnak.

Ezért vetettem fel a szakítást, mert tudtam hogy ez bennem hatalmas tüske lesz amin nem tudok átlépni csak úgy.

Persze ő nem volt hajlandó komolyan venni a szakítási javaslatom se, így átvészeltük úgy ahogy.

De azóta is sokszor elbizonytalanodok hogy menni fog-e ez hosszú távon, főleg a hullámvölgyekben. Pedig ezek nyilván normálisak csak nem mindegy hogy amúgy rendben van-e a háttér.

Meglátjuk.

Szerintem tartsd vele a kapcsolatot annyira hogy ha mégis letisztulnak a dolgok benne, akkor merjen írni.

Én szurkolok nektek.

2017. márc. 30. 07:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a párod, de azt tudom mondani, hogy akármilyen rosszul is hangzik de próbáld jobban megfélemlíteni a szakítással. Én tudom, hogy nálunk segített volna, mert olyan könnyen javíthattam volna egy csomó dolgon, mégsem tettem mert max 2x mondta el és azt is a maga aranyosságával, amit én nem vettem elég komolyan.
2017. márc. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!