Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ezt elviselni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt elviselni, ha mindketten szenvedünk?

Figyelt kérdés
Barátomnak el kell költöznie az ország másik felébe legalább 1 évre munka miatt. Nem hivatalosan ezért ma szakítottunk, mert a távkapcsolat nem menne egyikünknek sem. Megbeszéltük, hogy alkalmi kapcsolat vagy komoly kapcsolat (ha véletlen összejönne) nem megcsalás, sőt elválhatnak az utaink is, csak szóljunk róla egymásnak ha megtörténik. Én viszont megírtam neki, hogy nem fogom bírni és nem gondolok másra és ő is így érez. Sajnos én nem mehetek vele, de beleőrülök. Jövőhéten indul és valószínűleg nyár végén jön haza.
2014. szept. 22. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A távkapcsolta miért is nem jó? Pedig ha szeretitek egymást simán működni fog. 1 évet kibírtok!
2014. szept. 22. 20:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert ki tudja mit hoz a jövő és ha valamelyikünk talál egy olyan partnert, akivel jól érzi magát, lépni kell. Hiába szeretjük egymást borzasztóan messze van. Az ember társas lény, aki szeretetre vágyik mindig.
2014. szept. 22. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lennék ilyenbe nem is gondolkodnék, hogy kitudja mit hoz a jövő. Ha szerelmes lennék másban nem is gondolkodnék, más lányokkal tuti nem kezdenék ki, és inkább a távkapcs egy évig, mint semmi.
2014. szept. 22. 20:19
 4/5 A kérdező kommentje:
De az se biztos, hogy hazajön. Nekem 5 év múlva lenne lehetőségem utána menni, esetleg arrafele munkát keresni.
2014. szept. 22. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálljátok meg a távkapcsolatot. Nem lehet veszíteni valótok. Ha meg nem jön be, akkor szakítotok. Ha szeretitek egymást akkor megpróbálljátok. :)
2014. szept. 22. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!