Nem szorultok be ebbe a nagy melegbe a babával? Mi 3 napja nem voltunk kint, mindketten szenvedünk tőle, de egyszerűen nem tudom kivinni, mert alig kapunk levegőt, olyan meleg van.
Bent persze nehezen tudom lekötni 5 hós picimet, így elég nehéz....
Ti hogy oldjátok meg?
Mi nem is a meleg, inkább a rengeteg szúnyog miatt szorulunk be. A meleget még meg tudjuk oldani, kint a kertben a fa alatt a kismedencében, de így....
Nem könnyű, az tuti. Próbálok neki sokat énekelni, mondókázni, tornázunk, sétálgatunk a lakásban, a tükröt bámuljuk, és ha a férjem hazaér, felváltva nyúzzuk. 6 hós a kisfiam.
Szia!
Én reggel viszem sétálni a babámat olyan fél 8 körül, akkor még ki lehet bírni ma is 23 fok volt.
Üdv
Mi is itthon kuksolunk :o(
Sajnos nekünk még 6 után is meleg van,tegnap megpróbáltam de csak nyüglődött a babakocsiban.Ma reggel 8-9ig voltunk kint egy kicsit,akkor még elviselhető volt. Az én kislányom a játszószőnyegén elvan, hála égnek nem bánja ha nem megyünk ki ebben az időben.
első vagyok.
hidd el, Pécs sem jobb, mint Szeged. itt is nagyon meleg van, de azért este 6 után Szegeden sincs 38 fok, ne mondd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!