Nem szorultok be ebbe a nagy melegbe a babával? Mi 3 napja nem voltunk kint, mindketten szenvedünk tőle, de egyszerűen nem tudom kivinni, mert alig kapunk levegőt, olyan meleg van.
Bent persze nehezen tudom lekötni 5 hós picimet, így elég nehéz....
Ti hogy oldjátok meg?
ha minden válaszra van v.mi kifogásod, akkor ne haragudj, de ilyen hozzállással nem tudunk segíteni.
pl. kelj fel korábban...
szia! én is inkább este viszem ki a manómat. későn kelőek, későn fekvőek vagyunk (pontosabban a kicsim nem hajlandó este 10 előtt elaludni), így aztán mi este 8 körül is sétálunk.
napközben -mivel nincs kert, vagy erkély- a fürdőkádban pocskolunk akár két-három alkalommal is :)
Közvetlen fürdetés elött 7 körül szoktunk lemenni ilyenkor egy fél órácskára.
Illetve reggel, viszonylag korán, de olvasom, hogy a te babád jobb alvó, mázlista! :D
Mi jelenleg nem konkrétan a meleg miatt vagyunk "bezárva", hanem miattam sajnos. Napallergiám van és most brutálisan kijött. Nem mehetek napra és próbálom helyre hozni a bőröm, ami nem egyszerű (beszüntették azt a kenőcsöt, ami jó volt rá).
Szóval én a napokban csak a teraszra rakom ki, de csak délután, estefele. Kell neki a levegőzés. De amint helyre jövök, megyünk vagy reggel, míg nincs erős nap, vagy estefele, míg világos van, de már tűrhetőbb az idő.
Amilyen szerencsém van mostanában nem is felhős az ég, vagy esne egy jót, hogy hűtsön a levegőn és kis felhő takarná a napot.
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó válaszolót sajnálom, ez így kemény lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!