Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jogosan szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan szakított velem a barátom?

Figyelt kérdés

A barátom ma szakított velem, mert elmondása szerint elege van abból, hogy egész nap a vevőkkel trécselek meg jópofizok.

Újságosnál vagyok eladó egy szupermarketban, sok emberrel találkozok nap, mint nap, akiknek egy része kedves, sokukat ismerem is már, előfordul, hogy kicsit beszélgetek velük, de sose megy a munka rovására. A barátom többször szóvá tette már, hogy hagyjam ott, tud nekem jobb munkát, de én szeretek itt dolgozni. Nem egy álommeló, de normális helyen vagyok, normálisak a kollégák is, a főnök is és örülök, hogy van egy biztos munkahelyem. Nem innen akarok nyugdíjba menni, de egyelőre megteszi.

Ma korábban bejött hozzám, fura volt, állt ott, bámult, ahogy kiszolgálom a vevőket, meg "trécselek" velük, hazahozott és elmondta, hogy neki ez így nem megy. 12 órát dolgozom, másnap az egész napom szabad, de szerinte sosem tudunk együtt lenni, van, hogy hétvégén is dolgozom. Istenem, sokan vannak még így, mégis megoldják. Ő viszont azt mondta, hogy eddig bírta. Többször kért, hogy jöjjek el, tud nekem jobb munkát szerezni, de nem, nekem jó most itt és kész, nem fogok csak az ő kedvéért felmondani. Szerintetek én látom rosszul ezt a helyzetet és jogosan szakított velem vagy ő az, aki nem érti meg az én helyzetemet?

22 l, 26 f

2017. márc. 23. 20:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

szerintem a beteges féltékenykedése miatt jobb neked is, hogy vége...

24F

2017. márc. 23. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Csöppet sem volt jogos. Nem lehet, hogy csak erre fogta a szakítást? Nekem ez furcsa nagyon.
2017. márc. 23. 20:48
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem írta, hogy féltékeny lett volna.

A szakítás meg olyan, hogy nem számít, hogy jogos vagy nem jogos. Szakított, ennyi. Nem foglak sajnálni, sokan átesnek ezen, én is. Keress mást aki elfogadja a munkádat, ennyi.

Szerintem amúgy más oka lehetett a dolognak mert ez elég kifogásszagúnak tűnik. Biztosra veszem, hogy nem amiatt szakított merthogy te ott dolgozol és beszélgetsz néhány emberrel.

2017. márc. 23. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jogos amit kér toled. En ferjem mindig arra ösztönöz,hogy olyan helyen dolgozzak amit én is szeretnék és ez a legfontosabb. A te barátod birtokló ezen nem tudom lehet e változtatni,nem valószínű :S
2017. márc. 23. 20:52
 5/14 A kérdező kommentje:

#2: Miért fogta volna erre? Zavarta, hogy jópofizok, lehet, hogy féltékeny is volt, bár ezt sosem mondta nekem, sok fiú jár oda tippmixezni, némelyikük szokott is nyomulni, bókolgatni de az ilyet mindig tudtam kezelni, ez még akkor sem ok arra, hogy szakítson. Ha féltékeny is volt totál ok nélkül. Én még mindig szeretem.

#3: Akkor mégis mi miatt? Nem kértem, hogy sajnálj, nem az a fajta vagyok, aki annyiban hagy bármit is, küzdeni fogok érte, de egyszerűen nem érem el, nem veszi fel a telefont, tőle nem tudom megkérdezni.

Abban is 100%-ig biztos vagyok, hogy nem csalt meg, nem más miatt hagyott ott.

2017. márc. 23. 20:55
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Azt neki kell tudnia, hogy pontosan mi miatt. Egyébként hiábavaló minden harc érte, ha ő már nem akar téged.
2017. márc. 23. 20:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Betegesen féltékeny egyszerűen főleg ha még csinos is vagy allandoan féltékeny.
2017. márc. 23. 20:59
 8/14 A kérdező kommentje:
#7: aki betegesen féltékeny az nem ilyen. Az megfojtja a másikat azzal, hogy rá akaszkodik, ő nem ilyen volt, csak mikor bejött hozzám látta, hogy hogyan viselkedek a vásárlókkal és ez zavarta. Fordított helyzetben lehet, hogy engem is zavarna a dolog.
2017. márc. 23. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az is megfordult a fejemben, hogy esetleg nem féltékenység húzódik a háttérben, hanem szégyelli, jogy te ilyen pozícióban dolgozol. Neki mi a munkája?
2017. márc. 23. 21:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden szakítás jogos. Mindenkinek joga van szakítani bármilyen okból, vagy akár megjelölt ok nélkül.
2017. márc. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!