Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szakitott velem a baratom. Nem birom. Mit tegyek? 18/l
Egy iskolaba jarunk,minden nap latni fogom.En nagyon szeretem,ea o is szeret meg.A szakitas indoka az volt,hogy o nem erzi eleg jonak magat hozzam,es az a vicc,hogy ez nem sablonszoveg,o tenyleg igy gondolja.Nem tudom miert,helyes,okos,joszivu es mindenki szereti.Mindig is ereztettem vele,hogy mennyire szeretem,de eskuszom onkepzavara van.Vissza szeretnem kapni,mit tegyek? :(
Azota nem eszem,sirok egesz nap,csak ra gondolok.
"o nem erzi eleg jonak magat hozzam"
Ha így gondolja, és sz.rik az érzéseidre és ezzel a szöveggel dob (konkrétan megbánt) akkor egy percig se bánkódj miatta!
"Azota nem eszem,sirok egesz nap,csak ra gondolok."
Ezzel nem fog változni semmi, tessék végre kicsit összeszedni magad és ezt a gyerekes dolgokat felejtsd el. Lépj túl.
Szánalmas egy ilyen indokkal lemondani valakiről.
Ha lenne más az életedben, azt mondom, megértem, de így lehetetlen.
És ha ezek után visszasírod magad mégis, az nem hiszem hogy jól sülne el. Ha nem az utóbbiról van szó, akkor csak rossz lesz ebből.
Tudakold meg az igazi okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!