Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a barátom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátom, de azóta minden nap keres. Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés
Kedden szakítottunk, azóta minden nap ír, beszélgetünk általánosságban mindenről, nem a kapcsolatról vagyxa szakításról. Érdekelne erről férfiak véleménye és nők tapasztalata...:)
2016. júl. 15. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet arra volt kiváncsi hogy reagálsz....igazából nem érdekled csak az bántja az egoját hogy te sem estél látványosan kétségbe...mégmajd lenne mit mondanom...
2016. júl. 15. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Se veled, se nélküled!

Mi a jó fenének szakítottatok, ha továbbra is mindennap beszélgettek? Most döntsétek már el végre, hogy mit akartok! Ennyire bonyolult lenne megszüntetni a másikkal a kapcsolatot, ha már elviekben szakítottatok?

Te miért beszélsz vele? Ha szakítottatok, akkor miért nem zárod le a múltat és kezdesz új életet?

2016. júl. 15. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak igyekszik normális módon "elválni", nem haraggal, attól, hogy szakítottatok, még lehettek jóban. Az is lehet, hogy csak érdekli, hogyan érzed magad, vagy kicsit féltékeny rád, ki tudja. Vagy megeshet, hogy már megbánta a dolgot, és vissza akar menni, vagy próbálja helyrerakni a hibákat, és a beszélgetéssel kb. újra felépíteni a kapcsolatot. Én azt mondom, egy szakításnak nem feltétlenül kell úgy lezajlania, hogy a felek mocskolják egymást, szerintem intelligensen kezelitek a helyzetet. Persze nektek kell eldöntenetek, hogy hogyan tovább, van-e realitása annak, hogy megint legyen köztetek valami.
2016. júl. 15. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
én ugyanebben a helyzetben vagyok, nagyon csúnyán szakítottunk és teljesen tönkretett érzelmileg mégis minden nap ír és ezzel csak felszakítja a sebeket, de hiányzik ezért kínzom magam azzal hogy beszelgetek vele mintha baratok lennénk pedig még csajozasi tippeket is tőlem ker :(
2016. júl. 15. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!