Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! A barátom nem szerelmes belém és ezért szakított velem. Hogyan éljem ezt túl?
Közel egy év után rákérdeztem hogy mit érez irántam, ugyanis mostanában a szavaiból és a tetteiből éreztem hogy valami nagyon nincs rendben.
És azt mondta hogy nem szerelmes belém, csak szeret. :( És éreztük hogy ez egyikünknek sem elég, ezért szakítottunk.
Fogalmam sincs mit csináljak ezután :( A családja, a barátai imádtak engem, az én családom is szerette őt.
Én is nagyon szerettem, elfogadtam őt, támogattam mindenben. Közös jövőt terveztem, ő is utalgatott rá hogy megkéri a kezem meg lesz gyerek stb....
És vége lett ... Olyan mintha lebénultam volna :(
Ez az első szakításom, nem tudom mi a teendő ilyenkor. Nagyon hiányzik, legszívesebben megírnám neki... Szabad ezt ilyenkor? Vagy hagyjam hogy eltűnjön az életemből? :( Ti írnátok ilyen esetben? :( Meghalok... :'(
lépj tovább ELVÉGRE FELNŐTT VAGY
ne viselkedj kisgyerekként
ami elmúlt, az elmúlt
azért ez az első szakítása első. érthető a szitu. tudod kérdező, első pofon a legnagyobb, aztán a többit megszokod.. :)
ilyen esetben hagynám. le kell magad foglalnod, családoddal, barátokkal, programokkal. ha sirnod kell sirj, de legyél vele tisztában,akármennyire is vagy padlón, hogy ez az érzés is elmúlik.
és jön még sokkal jobb.
Tulajdonképpen te ahhoz az illúzióhoz ragaszkodsz, amit magadban tápláltál, hogy szerelmes beléd. Azt szeretnéd, hogy az legyen, és frusztrációt élsz át amiatt, hogy nem szerelmes.
Nem VELE szeretnél lenni, hanem a szerelemes énjével. Az érzéseket viszont nem lehet kikényszeríteni.
Azt kell tudatosítanod, hogy igenis megérdemled, hogy olyasvalakivel legyél, aki tényleg szerelmes beléd és ezt folyamatosan érezteti és kimutatja. Ennél alább nem érdemes adni. Ez pedig nem az exed, hanem valaki más.
Most sz*r érzés, ez természetes, de, ahogy fentebb írták: elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!