Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom egy hete szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22éves lany kérdése:

A barátom egy hete szakított velem. Januárban egyszer mar majdnem szakitott velem, de aztan azt mondta koltozzunk ossze. Vajon akkor miert?

Figyelt kérdés
Múlhet vasarnap veszekedes utan kozolte,hogy szeret,de szuksege van arra hogy lenyugodjon es egyedul legyen.(az utobbi idoben sokat veszekedtunk).Masnap amig dolgozott elkoltoztem tole..mar haza ert es irt ishogy mar most azon gondolkozik jol dontott e es sok mindent visszacsinalna.Utana par nappal elhoztam a maradek cuccom es megolelt es lattam hogy konnyes a szeme elkoszont es mondta hogy vigyazzak magamra..Azóta csak sírok es nagyon nehez...Neha ir hogy mi van velem hogy vagyok...Szerintetek meggondolhatja magat kesobb?Velemenyek?Én 22 éves vagyok ő 28.2 és fel evig voltu k egyutt.Sokat hallgattam tőle,hogy nagy a korkülönbség köztünk.Veszekedesek utan mindig ő volt aki jott,hogy bocsassak meg nem ugy gondolta.
2016. máj. 16. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem és jobb, ha egyikőtök sem akarja visszacsinálni.

Ezek ilyen utórengések: természetesek, de nem szabad tőlük megijedni.

Ha lehiggadtatok, akkor sztem nyár végén térjetek vissza a témára, hogy érdemes-e újrakezdeni.

Addig viszont mindenki nyugodjon le, kavarjon, éljen.

2016. máj. 16. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sajnos vége.:(

Sajnálom, pedig abszolút vállalható a korkülönbség, szóval itt valami más gond lehet.

2016. máj. 16. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A barátnőm és köztem ugyanez volt. Ő 22 éves volt, én 28 éves. Nem illettünk össze. Ő szórta a pénzt és spórolós vagyok. Másak voltak az elveink, a céljaink. Van ilyen, hogy két ember nem passzol egymáshoz. 1,5 évig voltunk együtt, igaz távkapcsolatban.
2016. máj. 16. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!