Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnétek ha a párotok egész januárban nem érne rátok mert "tanul"?
Szóval majd egy hónapja nem is látod a "párod" ?
Hát az fals, akárhány szakra is jár.
Én egy szakra jártam csak, mondjuk az pont az orvosi volt, de januárban általában örültem, ha enni volt időm, nem hogy bármi másra.
És kedves kérdező, lazán lehet a párodnak olyan sűrű vizsgaidőszaka, hogy nem ér rád, de ezt az egy hetet bírd már ki, egy kis empátia nem ártana a másik felé, mert nem járhat mindenki büfészakra, ahol semmit nem kell letenni az asztalra.
Ha egy telefonra vagy e-mailre sincs ideje, legalább pár naponként, az baj. Ha találkozni, moziba menni nem tud veled, az teljesen természetes.
Tanulj te is!
Bő 20 éve tanítok egyetemen, szóval maradok az eredeti álláspontomnál.
Persze az tényleg kérdés, mire nem ér rá?. Moziba menni tán érthető, a találkozás már nem, ha meg se telefon, se mail... az szakítás utáni állapot.
Nem akarom leszólni a pedagógusokat, de az a katedra másik oldala, és jó esetben még ha naprakésznek kell is lenni, az alapok már a kisujjában vannak az oktatónak, a diák pedig most sajátítja el, még nem feltétlenül rutinos.
Portfólió esetleg megvan már? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!