Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom kiverni a fejembol, ha egyszer tudom, hogy lehetetlen az egesz?
5 eve vagyok teljesen belebolondulva egy pasiba. Tudtam, hogy sokat csajozik, de mind remeltem, hogy hatha en komolyabban erdeklem.
Most osszejott 2 honapja egy lannyal, akivel semmit nem ereznek egymas irant, eljarkalnak ossze-vissza, meg kufircolnak. Ugyanakkor a csajtol ha nem kap semmit van egy masik csaj, akit felhiv es az maris all a rendelkezesere.
Tudom, hogy ha lenne is koztunk valami ossze-vissza csalna engem is, illetve csak kihasznalna.
De megis akkor miert erdekel,miert nem tudom elfelejteni,hiaba akarom?
22L
Nem volt köztetek semmi és 5 éve "szereted"?Ez màr beteges,ne is haragudj. Magadat is minősìted,hogy neked ilyen pasi kell. Ennyi az igényed. Na,az ilyen esetek utàn(mert àltalàban idő kérdése és jön a d**ás), jön a gyakori kérdéseken,hogy "minden pasi aljas szemét òcska sz***zi" ,ami meg még jobb:" miért nem talàlok egy aranyos pasit?Èn aranyos pasit akarooooook"!!!!
A kérdésedre màr az elején vàlaszt adtam:beteges és ezt akarod.
Azért érdekel mert nem lehet a tied. Viszont ne is akard, hogy a tied legyen mert ahogy leírtad sajnos téged is ugyanúgy össze-vissza csalna mint a mostani "barátnőjét".
Te ennél sokkal többet érdemelsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!