Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnétek ha a párotok egész januárban nem érne rátok mert "tanul"?
Egy kedves hallgató a facen:
"Mandulák off.
Vizsgaidőszak off." láttam már vagy 20 ezer hallgató vizsgaidőszakját.... arról nem is beszélve,hogy egészséges férfiember nem tölt egy hónapot szex nélkül, mert attól feszült lesz, s cseszheti a vizsgákat is.
Én nem orvosira jártam, de volt, hogy vizsgaidőszakban egy hónapig nem látott a barátom. Mondjuk szakított is velem. Nem tudtam mit csinálni, nekem az egyetem időbeni befejezése és a jó jegyek az ösztöndíj miatt nagyon fontosak voltak. Tényleg reggeltől estig tanultam, leszámítva mikor ettem, aztán aludtam. ha volt némi szabadidőm, akkor takarítanom kellett meg rendbe rakni a lakást. Egyszer áthívtam, hogy akkor legyünk együtt miközben tanulok. Azt meg unalmasnak találta meg zavart, hogy beszél hozzám. Aztán közölte, hogy amúgyis elviselhetetlen hogy ilyen ideges vagyok ilyenkor. Szóval szakítottunk. (De legalább ötösre diplomáztam.. :D )
Szóval én elfogadnám, tényleg van ilyen. A vizsgaidőszak se tart örökké. Van, aki pedig nem fogadja el, az szakít (pl az exem).
Megérteném. Én elvileg büfészakon végeztem, igaz ötösre, és a vizsgaidőszak nekem is abból állt, hogy reggel nyolctól este tízig tanultam. Esetleg közben tornáztam egy kicsit.
Rettentően idegesített, hogy a párom közben időről időre morog, mert nem érek rá vele foglalkozni, ráadásul csendben kell lennie itthon (együtt éltünk).
A tanulás fontos, nem hinném, hogy ennyit ne lehetne kibírni a másik jövőjének az érdekében.
volt barátom jogász, és a vizsgaidőszakjában volt, hogy csak heti 1-2x 2órára futottunk össze, mert tényegesen napi 16 órákat tanult... mi azt csináltuk, hogy fél nap be volt kapcsolva a skype, és úgy tnault, én meg tettem a dolgomat a gép előtt, néha beszéltünk, amúgy meg így neten keresztül voltunk "együtt". szóval vannak húzós időszakok, de hogy 1 egész hónapig semennyit se tudjon találkozni veled, az szerintem kamu.
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!