Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jogosan szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan szakított velem a barátom?

Figyelt kérdés

A barátom ma szakított velem, mert elmondása szerint elege van abból, hogy egész nap a vevőkkel trécselek meg jópofizok.

Újságosnál vagyok eladó egy szupermarketban, sok emberrel találkozok nap, mint nap, akiknek egy része kedves, sokukat ismerem is már, előfordul, hogy kicsit beszélgetek velük, de sose megy a munka rovására. A barátom többször szóvá tette már, hogy hagyjam ott, tud nekem jobb munkát, de én szeretek itt dolgozni. Nem egy álommeló, de normális helyen vagyok, normálisak a kollégák is, a főnök is és örülök, hogy van egy biztos munkahelyem. Nem innen akarok nyugdíjba menni, de egyelőre megteszi.

Ma korábban bejött hozzám, fura volt, állt ott, bámult, ahogy kiszolgálom a vevőket, meg "trécselek" velük, hazahozott és elmondta, hogy neki ez így nem megy. 12 órát dolgozom, másnap az egész napom szabad, de szerinte sosem tudunk együtt lenni, van, hogy hétvégén is dolgozom. Istenem, sokan vannak még így, mégis megoldják. Ő viszont azt mondta, hogy eddig bírta. Többször kért, hogy jöjjek el, tud nekem jobb munkát szerezni, de nem, nekem jó most itt és kész, nem fogok csak az ő kedvéért felmondani. Szerintetek én látom rosszul ezt a helyzetet és jogosan szakított velem vagy ő az, aki nem érti meg az én helyzetemet?

22 l, 26 f

2017. márc. 23. 20:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9 Programozó. Kizárt, hogy azért szakított, mert szégyell engem.
2017. márc. 23. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én megítélésem szerint sem volt jogos. De két dolgot azért megemlítenék. Az egyik, hogy szerintem minél jobban szeretsz valakit, annál több mindent tudsz tolerálni, nyilván persze egy bizonyos határig - lásd pl akiknek kamionos a párjuk, vagy ideiglenesen külföldön van pár hónapig stb. Elképzelhető, hogy egyszerűen nincsenek olyan komoly érzései irántad, hogy túllépjen a 'trécselésen', és a szerinte kevés együtt töltött időn, és egyszerűbb erre fognia a szakítást. Persze változó, hogy ki mennyi külön töltött időt hajlandó elviselni, de ami azt illeti egyébként ez nem olyan vészes, ezzel jár ha az ember dolgozik, nehezebb összeegyeztetni a szabadidőt. A másik pedig, hogy aki ennyit nem bír elviselni, hogy a munkádból kifolyólag kommunikálsz az emberekkel, az sanszos, hogy túlzottan féltékeny, ahogy egy előző válaszoló írta. Ez egy idő után amúgy is gallyra vágja a kapcsolatot, a folyamatos bizalmatlanság, 'hol jártál, mit csináltál, kivel voltál' és társai... Szóval a kettő közül akármelyik is áll fenn, ha nem szakít, akkor se lett volna egy holtomiglan, holtodiglan, boldog kapcsolatotok.

Ez persze csak az én véleményem, nem biztos hogy jól látom. Mindenesetre ahogy egy előző válaszoló írta, ha te már nem érdekled, hiába fogsz érte harcolni, nem fogsz neki kelleni.

2017. márc. 24. 00:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Sztem nem akart nagy jeleneteket csapni mert nem akart kirugatni téged ! Attol függetlenül még lehetett fêltékeny ràd!Csak ő az a tipusú pasi aki nem kinlódik ha nehéz helyzet àll fenn!Sztem inkàbb örülj hogy dobott mert mégha most nem is mutatta ki a féltékenységét később felszinre tört volna előbb utóbb!
2017. márc. 24. 00:45
 14/14 anonim válasza:

Egyszerűen az is lehet, hogy már elhalványultak az érzései feléd, és nem tudta kimondani és erre fogta. Mennyit voltatok együtt?

Egyébként én meg éjszakás recepciósként dolgozom, heti 3-4x. Nálam is voltak bepróbálkozások, mi mondjuk meg is beszéltük(nem tudom, nálatok ez hogy volt), közösen jót nevettünk, hogy az a hajó elúszott. Viszont mivel aránylag jó pénzt fizet, "feláldoztam" azt, hogy minden este találkozzunk, és ő ezt elfogadta, mert felnőtt emberek vagyunk

2017. márc. 25. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!