Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, szétvagyok hullva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom szilveszterkor.Volt valami titkolni valója ami miatt felpofoztam.És mivel ő "harcos" nem bírja, ha valaki megüti vagy bármi. Nálla voltam.és haza is zavart.úgy beszélt velem, mint egy kutyával.meg mert elakartam menni a haverjához,zöldért.De akkor épp mosoly szünet volt.és az régebben volt.és nagyon féltékeny.mindent félreért...És ez sem tetszett neki..ezek miatt szakított szerintem..nemtom... Majdnem 3hónapig voltunk együtt.tudom nemsok.De én nagyon szeretem. Azóta sem beszèlünk.sosem csaltam meg.nem is tettem volna. De bezzeg amikor mosolyszünet volt, ő kavart a nővéremmel nagyon durván.még a farkát is elküldte neki. Meg elment titokba buliba.Ha én hibázok akkor ott a vég a kapcsolatunkba.Ha ő hibázok akkor az semmi persze....De nagyon fáj belül az egész.annyira fáj.én rajta sírtam mielött nem jöttem haza.Rajta nem is látszik semmi.mintha nem is szeretett volna.elvan a haverjaival.leszar mindent...sokat sírok! Mit csináljak, hogy túl tegyem magam?És ne gyertek azzal,hogy lesz másik.Egy darabig nem akarok.szeretnék ezen túl lépni.És tiszta szívvel majd aztán lehet más..de most még ez fáj..:(2017. jan. 2. 14:15
1/6 anonim válasza:
Van egy masik kerdes, hogy a fu butit-e. Itt a valasz.
3/6 anonim válasza:
Nem szeretett téged, de erre most jöttél rá, sajnos ilyen formában. Ez a tanulság.
Már akkor el kellett volna hagynod amikor kiderült, hogy drogos.
4/6 anonim válasza:
Te jó ég.
Nehogy visszamenj hozzá.
5/6 anonim válasza:
"Volt valami titkolni valója ami miatt felpofoztam."
És ez szerinted nem meríti-e ki a párkapcsolati erőszak fogalmát?
6/6 anonim válasza:
A fű tènyleg roncsolja az agysejteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!