Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki azért szakitott h a párjával, mert az nyavalygott h csak szexre kell neki?
Figyelt kérdés
Szóval a nő nagyon szerette a pasit. Ezért féltékeny is volt, nem is volt megbizható a pasi, amit józan ésszel kellett látni,nem lehet hinnicsak ugy,azért tenni kell, bizonyitani, viszont az illetőnek nem állt szándékában. Lebukott, társkeresőzött, szóval naná h a nő nem bizik benne.
Szóval aztán a pasi lelép,miután megkapta a nőt mindenhogy, és ott marad a nő lelkileg összetörve,egy ilyen pasi miatt. Ez a divat a pasik többségénél vagy mi?
2016. dec. 20. 21:10
1/3 anonim válasza:
Nem, ez azoknal a noknel divat, akik beveszik az ilyen farokhuszar dumajat, meg akkor is, mikor ezerrel uvoltenek a jelek az arcaba, hogy "hagyd el a parasztot, egy farok! SOS!".
2/3 anonim válasza:
Legtöbbnek ez a divat és a szomorú hogy némelyik az idők soràn nem vàltozik !Az exem ilyen volt de ràbaszott mert utàna szépen elfelejtettem és pàrhonap mulva nyomulni kezdett de lekoptattam az ilyen pasikkal igy kell bànni !
3/3 anonim válasza:
Én fordított helyzetben voltam már. Férfi vagyok és komoly kapcsolatot akartam egy lánnyal, de ő közölte, hogy nincs szüksége érzelmekre és csak szexelni akar minél több pasival.
Szóval nem érdemes általánosítani ezt csak a férfiakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!