Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan nő akit tönkretett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő akit tönkretett egy pasi mert az becsapta, elhagyta?

Figyelt kérdés

Minden magyarázat nélkül lelépett a pasi miutáán megkapott. lassan 1 éve és én nem birom feldolgozni. Igazábol a pasi miatt nem kéne keseregnek,mert nem joképű nem hűséges és még irigy és igénytelen is.. Szóval nem tudom miért nem tudok kikászálodni ebből a nagy depressziobol de legszivesebben megölném magam miatta amit velem tett. Már mialatt együtt voltunk akkor is titokban csajozott sztem, kereste a nőket. És lehet talált vki mást és egyből elhuzott.

Elmondtm neki mindent magamrol,megosztottam vele az érzéseimat, ugy tünt h minden rendben, romantikus volt minden, tényleg,mint az álmaimban.. Légyszi segítsetek ezt hogy dolgozzam fel? Mert nagyon nem megy... Mi lehet a baj? Tudom neki könnyebb és biztos nem szomorkodik hiszen ő lépett le, és mindig annak könnyebb..

2016. nov. 10. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ismerkedj új pasikkal. Biztos hogy csak kihasznált, de nem minden pasi ilyen.
2016. nov. 10. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Engem a volt párom az esküvők előtt 2 héttel csalt meg.

Nagyon megviselt és a mai napig se tudtam még teljesen túltenni magam a történteken

2016. nov. 10. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Engem is átvert nem is egy pasi. Azóta egy férfit se veszek komolyan. Csak szexre kellenek, úgy ahogy én nekik. Emberileg szarba se nézem őket. Primitív ösztönlény az összes. Nem tudnak a farkukon uralkodni.
2016. nov. 10. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Elnem tudom képzelni milyen pasikba csalódtatok... Velem egy lánynak se volt problémája, csak annyi hogy mivel másba csalódtak ezér engem már nem úgy kezeltek, ezér sűrűn szóltam nekik hogy az nemúgy van, okosabban kéne szelektálni és esélyt adni, szerintem a nőkkel sokkal több a gond, persze lehet fikázni de nekik van 20 udvarlójuk, társkeresőkön le se írom mennyi, így sokkal jobban semmibe vesznek 1 embert, illetve az elvárások az egekbe szöknek.
2016. nov. 10. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
terápiás szex
2016. nov. 11. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!