Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akit tönkretett egy pasi mert az becsapta, elhagyta?
Minden magyarázat nélkül lelépett a pasi miutáán megkapott. lassan 1 éve és én nem birom feldolgozni. Igazábol a pasi miatt nem kéne keseregnek,mert nem joképű nem hűséges és még irigy és igénytelen is.. Szóval nem tudom miért nem tudok kikászálodni ebből a nagy depressziobol de legszivesebben megölném magam miatta amit velem tett. Már mialatt együtt voltunk akkor is titokban csajozott sztem, kereste a nőket. És lehet talált vki mást és egyből elhuzott.
Elmondtm neki mindent magamrol,megosztottam vele az érzéseimat, ugy tünt h minden rendben, romantikus volt minden, tényleg,mint az álmaimban.. Légyszi segítsetek ezt hogy dolgozzam fel? Mert nagyon nem megy... Mi lehet a baj? Tudom neki könnyebb és biztos nem szomorkodik hiszen ő lépett le, és mindig annak könnyebb..
Engem a volt párom az esküvők előtt 2 héttel csalt meg.
Nagyon megviselt és a mai napig se tudtam még teljesen túltenni magam a történteken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!