Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még kapcsolatban megígértem a barátnőmnek, hogy segítek neki valamiben, akkor kell segíteni neki, vagy már hagyjam őt?
Ő még azt hiszi, hogy segítek neki, de ezt akkor ígértem neki, mikor még együtt voltunk, és olyan dolog, amit ő is megtudna oldani más segítségével.
Csak most már nem vagyunk együtt, nem is beszélünk, csak akkor, ha kell neki az a bizonyos dolog, de amúgy rám se hederít.
Csak úgy érzem, hogy ha segítek neki, akkor nem segítem azt, hogy elfelejtsem, minek még fenntartani ezt, utána úgyse számíthatnék rá, ha már most unszimpatikus.
Csak hát ígéret szép szó....
Hová lenne a világ, ha a pasik vissza járnának segíteni az exeknek, gondolkozz! Az összes szabadidőd izzó cserével, csöpögő csap javítással telne.
Vágj el minden szálat, kivéve ha közös gyerek van.
én nem is segítenék ilyen esetben és azt se várnám, hogy nekem segítsenek
pláne csak egy dolog miatt beszélni valakivel
Igen, mondjuk nekem az a helyzet, hogy mi jártunk.
Azon gondolkozom, hogy más helyzetben, pl, ha még randiztunk volna, és a 2. randin ígérek meg valamit, 3.-nál kidob, mi lett volna a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!