Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha a barátnömnek beszámolok arról, hogy épp milyet székeltem? Hisz egy kapcsolatban nem az normális ha minden jót rosszat bizalmassan megbeszélünk?
Az élethez tartozik !
tök természetes dolog miért nem lehet ezzel a témával komolyan foglalkozni ??? mindenki kakil !! Vagy ti talán kiizadjátok ???
a lányok nem kakilnak,
ez tény :P
A mi kapcsolatunkba bőven belefér. Nagyon megmosolyogtam a kérdésed, ugyanis eszembe jutott párom, "Hú most olyat szisszeltem, hogy fúúú" és hasonlók.
Szerintem abszolút belefér.
24L
azért, mert kiábránditó, és nem érdekel minket
szerintem téged sem érdekel hogy épp hogy huztam ki a vérben tocsogo zaftos tampont fél órával a talink elött.
Ha a barátnőd úgy gondolja, hogy nem érdekli akkor tartsd tiszteletben, ha pedig ő kérdezi meg tőled akkor nem kérdeznél ilyet, hogy baj-e.
Haverommal néha felhoztuk a témát, hogy ki milyen kábelt fektetett, de barátnővel nem éppen beszélnék erről.
legfeljebb annyit, hogy "megy a hasam" .
Egyszer msn-en egy lánynak (akivel már régebbről ismerjük egymást) azt mondtam, hogy elmegyek pisilni,
majdnem leszedte a fejem gépen keresztül, hogy ezt mért kellett közölnöm vele, miért nem mondtam annyit, hogy "mindjárt jövök"
tehát ha egy lány azt mondja csevegés közben , hogy pill, minjda, akkor wc-re megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!