Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha a barátnömnek beszámolok arról, hogy épp milyet székeltem? Hisz egy kapcsolatban nem az normális ha minden jót rosszat bizalmassan megbeszélünk?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 21:56
11/16 anonim válasza:
én megmondtam páromnak,amig nem kell hozzá orvos/gyogyszer,addig hagyjon engem békén azzal hogy mi jött ki belőle...
12/16 anonim válasza:
Szerintem is tapintatlanság. Élet része? Legyen ez a véleményed. De ha a csajodnak nem tetszik, tudd, hogy miért hagyott ott.
13/16 anonim válasza:
Én nem lennék képes ilyet mondani. :D
Nekem 1x mondta a párom, látta a fejem és tudta, hogy többet ilyet ne nagyon emlegessen. Igazából annyira nem zavar, ha annyira közölni akarja velem, de legalább 1 kicsit szebben fogalmazzon, szóval ne "Fú olyat szartam, hogy azt hittem kiszakad a belem is vele" "Szar" én már ettől a szótól kivagyok.
Persze ha szerelmes lennék és nagyon szeretném az illetőt bármit úgy hallgatnék mintha tündérmese lenne.. xD Még sosem voltam szerelmes.. :D
16/L
14/16 anonim válasza:
Biztosan nagyon érdekli a barátnődet, ha éppen kakiszexre készültök, vagy ezzel együtt azt is bejelented, hogy szerinted olyan véres volt, azonnal menned kell orvoshoz, mert vagy gyomorvérzésed, vagy bélrákod van. Mi egyéb eset lenne, hogy érdekelje? Csak a saját kultúrszinvonaladat, érdeklődésedet mutatod be.
15/16 anonim válasza:
én akármilyet szarok azt azonnal kiviszem a barátnőmnek a markomban.. ő átveszi.. és azon nyomban befalja!! nincs mese!! nem játszik!!
16/16 Denta válasza:
15/16-os válaszolok egy igaz szerelem👩❤️💋👨💘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!