Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedik têbolyodttan a pasi?
Volt egy kalandom egy pasival fuggetlen nökent , gondoltam h kapok töle szep szavakat , kedvesseget , szeretetet.
De mondta h nem tudja mondani h szeret .... Tudtam h ez azt jelenti h nem akar hazudni , h. szeret.
Adtam neki több hónapbyi esélyt.
Azalatt kapcsolatban voltunk mindennap , de fökent virtualisan, leven foglaltak vagyunk a munkank miatt .
Többször szakitottam vele , de mindig elémjön olyankor az utcan , megkörnyekez , en meg ramosolygok , leven nem akarok elmenni duzzogva mellette mint egy elmeháborodott , vegulis nem haragszom rá, h nem tud szeretni engem , nem az ö hibaja.
Olyankor ujra is indul a kapcsolat , megint beindul a chatt ....
Mindennap ir ...
3 napja megkerdeztem h konkretan miert keres , miert ir ?
Azt mondta nem tudja... Mondom nem tudod , de irkalsz ? Problemad van ? Nagyon furcsa amit csinalsz...
Biztos tudta h megint le fogom zarni mert kiköpte h szeret engem , de lezartam mert ez megy 6 honapja ....
Mintha patikamérlegen mérné a kedvességet ...
Beleuntam .
Jol tettem? Mas is volt igy ?
Ne rövidíts, nagyon zavaró.
Szerintem jól tetted.
Nem hiszem el, hogy felnőtt férfiként nem tudja, hogy mit akar egy nőtől.
Ezt nektek kell megbeszélni, hogy akkor mi is van. Kinek mi nem jó.
Kösz. Ugye hogy igazam van.
De miert hulyithet? Rosszindulatból ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!