Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legviccesebb/legfurcsább szakításotok?
A szakítás többnyire rossz dolog, és a legtöbb emberben kellemetlen emlékeket hagy. Ámde nagy ritkán előfordul, hogy a szakítás során az egyik (esetleg mindkét) fél igyekszik cinikusan, szarkasztikusan, vagy gunyorosan intézni a dolgokat, akár rosszindulatból, akár tréfából, hogy kissé elvegye a dolgok élét, és legyen legalább a szakításban valami humoros is (még ha a másik félnek esetleg nem az). A GYK-n eddig olyat olvastam, hogy a pasas vibrátort vett a csajnak, mint "szakítási ajándékot". Nemrégiben olyan felvetés is volt, miszerint utána fagylaltot kell enni.
Az én történetem az, hogy a szakítás során (mivel egy parkban voltunk), miközben a lány folyamatosan panaszkodott meg szapult, leültem, bekapcsoltam a laptopot, és elkezdtem játszani rajta Non Human-t (nagyon jó játék). Mivel ez egy igen jó játék, egyből sokkal jobban éreztem magam, és kevésbé gondoltam rá, hogy mostantól nincs barátnőm. A volt barátnőmet ezzel szemben elképesztően felmérgesítette a jelenet, dühében szó szerint szóhoz sem jutott, és mérgében lelépett :D
Tudom hogy szemétség, de olyan jóízűt kacagok mindig mikor eszembe jut ez a jelenet :)))
Épp "adj király katonát" c. játékot játszottuk.
É: "Adj király katonát!"
Ő: "Nem adok!"
É: "Akkor szakítok"
Ő: "Okés."
És elment. Azóta se láttam.
Ő: Úgy döntöttem, hogy elhagylak. Holnap elköltözöm.
Én: Segítsek pakolni?
Előzmény annyi, hogy egy rosszul sikerült találka után nem volt hajlandó megbeszélni a dolgot, sem egyáltalán beszélni velem, vagy válaszolni a hívásaimra, smseimre. Aztán meguntam, és eldöntöttem, hogy szakítani fogok vele, mert ez nem állapot. Irtam neki smst. Nagyjából így zajlott az üzenet váltás.
Én: Szeretnék veled személyesen megbeszélni valamit. 2 perc lenne az egész.
Ő: Nem akarok. Nem érek rá.
Én: Nyugi, csak tisztességes akartam lenni, de ha te így akkor legyen így. Azt akartam elmondani, hogy szakítok, mert nem látom értelmét a továbbiaknak, mivel sem megbeszélni sem találkozni nem vagy hajlandó.
Ő: Ha ezt akarod, rendben.
2 évvel később, teljesen véletlenül találkoztam vele, megláttam őt, aztán kb 5 perccel később ő is meglátott, és ő jött oda hozzám, hogy mi van velem, hogy vagyok, van e pasim? Én mondtam, hogy igen, 1 hónap múlva lesz az esküvőnk. Erre kicsit elcsodálkozott. Kérdezte mióta vagyunk együtt. Mondtam 1,5 éve. Erre teljesen elhült, hogy 6 hónappal a szakításunk után máris összejöttem mással? :)
Nem értettem miért csodálkozik, amikor ő nem akart tőlem semmit, én csak lezártam a dolgot. És összesen 1 hónapot voltunk együtt. Na mindegy. Amúgy meg nem 6 hónappal utána jöttem össze mással, hanem 1, de az is rövid kapcsolat volt, csak kb 2 hónap.
Vicces volt a felháborodása. Még beszélgettünk kicsit, elmondta hogy utánam nem volt senkije, és sokat gondol rám azóta is. Aztán elköszöntem, mert indult a vonatom.
Nem mentem hozzá. Amennyire tudom, elvett mást és elváltak.
Nem válaszoltam a levélre, fiatal voltam, és megdöbbentem, mit mondhatnék erre. Az eltűnése meg elég fájdalmas tapasztalat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!