Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legviccesebb/legfurcsább szakításotok?
A szakítás többnyire rossz dolog, és a legtöbb emberben kellemetlen emlékeket hagy. Ámde nagy ritkán előfordul, hogy a szakítás során az egyik (esetleg mindkét) fél igyekszik cinikusan, szarkasztikusan, vagy gunyorosan intézni a dolgokat, akár rosszindulatból, akár tréfából, hogy kissé elvegye a dolgok élét, és legyen legalább a szakításban valami humoros is (még ha a másik félnek esetleg nem az). A GYK-n eddig olyat olvastam, hogy a pasas vibrátort vett a csajnak, mint "szakítási ajándékot". Nemrégiben olyan felvetés is volt, miszerint utána fagylaltot kell enni.
Az én történetem az, hogy a szakítás során (mivel egy parkban voltunk), miközben a lány folyamatosan panaszkodott meg szapult, leültem, bekapcsoltam a laptopot, és elkezdtem játszani rajta Non Human-t (nagyon jó játék). Mivel ez egy igen jó játék, egyből sokkal jobban éreztem magam, és kevésbé gondoltam rá, hogy mostantól nincs barátnőm. A volt barátnőmet ezzel szemben elképesztően felmérgesítette a jelenet, dühében szó szerint szóhoz sem jutott, és mérgében lelépett :D
Tudom hogy szemétség, de olyan jóízűt kacagok mindig mikor eszembe jut ez a jelenet :)))
Nő: (miután a férfit érzéseiről és közel 3 éves párkapcsolatukról próbálja faggatni) "Elárulnád végre, hogy mégis mi a fenét szeretnél?"
Férfi: "Egy spanglit szeretnék."
Nő: (sarkon fordul, el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!