Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem megint felforgatja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem megint felforgatja az erzelmeim. Miert ilyen komplikalt ez a pasi?

Figyelt kérdés
2 evig együtt voltunk,elötte evekig barati szinten mozogtunk,igaz sokszor honapokig nem lattuk egymast,de a szimpatia meg volt közöttünk.Aztan összejöttünk,pedig tudtam,hogy egy nö mellett ö nem tud megmaradni.En elfogadtam,hogy ö ilyen,nem cirkuszoltam vele,hogy kivel hova megy es mit csinal,pedig tiszta szivböl szerettem.Mindig humorosan beolvastam neki,nem szaladgaltam utana,hagytam hogy legtöbbször ö jelentkezzen. Tudom,hogy ö is valahol szeretett,de nalam sem birt megmaradni.Aztan egy közös baratnönknek azt mondta,hogy szeret,de nem akar velem lenni. En ezt elfogadtam es összejöttem egy pasival,akit szerelemböl soha sem szerettem,de ö mindent megtett azert,hogy összejöjjek vele. Egy eve vagyunk együtt,de nem erzek iranta semmit.Amikor összejöttem vele az exem elkezdte a közös baratnönknek mondani,hogy nem gondolta volna,de zavarja megis,hogy uj baratom van.Parszor felhivott par honap mulva,hogy dobjam ki a baratomat es beszeljünk,mert en szerinte tönkreteszem magam azzal,hogy olyannal vagyok akit nem szeretek. En meg mondtam neki,hogy nem baj,majd megszeretem,mert jo ember. Aztan darabig nem jelentkezett,cserelgette a csajait,de most par hete allandoan hivogat,hogy inkabb legyek maganyos,dobjam ki a baratom,aggodik ertem,öra mindig szamithatok,bla bla bla. Ma is hivott es ketsegbeesetten probalt ra venni,hogy szakitsak. Ez megörült? Ha tud szerelmes lenni belem,söt senkibe sem,annyi csajt tudsz szerezni maganak amennyit csak akar,akkor mit akar tölem?! En meg szeretem öt (de nem nem mondom meg neki) , ma azt mondta,hogy ö erez irantam,de mondtam is neki,hogy nem vagyok mazochista en csak barati kapcsolatot tudok vele elkepzelni. Miert csinalja ezt?! miert akarja,hogy egyedül maragjak,ha ö ugysem tervez velem lenni?!
2016. nov. 28. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ertelmes embernek tartod magad, akkor nem ertem, hogy mit akarsz egy ilyen erzelmi selejt farokhuszartol. Tiltsd le a francba, embereket meg ne hulyitsd egy kapcsolatban, mert meg a vegen meg te is eltanulod ezt a fereg viselkedest. Mar jo uton haladsz hozza sajnos.
2016. nov. 28. 16:21
 2/3 A kérdező kommentje:
A baratom tisztaban van a helyzettel kezdetektöl. Nem jatszottam el soha,hogy szeretem,ö megis velem akar együtt lenni. Csak azert jöttem vele össze,mert minden baratnöm azt mondta,hogy adjak neki egy eselyt. Ez mar egy eve tart.Nem vagyok szerelmes,de el vagyok vele.
2016. nov. 28. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Volt egy szappanopera kapcsolatom. Masfel evig. O se tudott no mellett megmaradni. Osszejottem massal. varta az alkalmat,hogy mikor megyunk szet. Ezt meg is mondta. Kozben hebe hoba megkeresett. Par havonta. Nem kerdezett ra konkretan,de az erdekelte,hogy all a kapcsolatom.Mihelyst szakitottunk mar azon a heten keresett.

hogy mit akart?szexet. Ket eve nincs hozza kozom.

miert akarja,hogy egyedül maragjak,ha ö ugysem tervez velem lenni?!

talan pont azert,amiert az en bolondom.

2016. nov. 28. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!