Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, aki szakított már egyszer valakivel, aztán hónapokkal később visszaszeretett belé?
Igen , de többször is ugyanazzal a lánnyal.
Egyszerűen nem tudtuk elfelejteni egymást ,ha meg valamennyire sikerült elfelejteni valahogy mindig újra felbukkant......Most sikerült elfelejtenem,de ez a kérdés megint eszembe juttatta😅😅
8 év alatt legalább 6x.
leghosszabb szünet 1,5 év volt, most megint külön vagyunk de tudom hogy úgyis vagy ő, vagy én fel fogunk bukkanni egymás életében...
valami olyan szoros kötelék alakult ki köztünk, hogy több hónap vagy akár év után is képesek vagyunk megérezni egymás szenvedését, úgy hogy azt se tudjuk a másik él e vagy hal.
sokat gondolkodtam(tunk) ezen, hogy miért lehet ez, a sors nem akarja hogy együtt legyünk de mégis nem bírjuk egymás nélkül.
Ilyen szempontból elég érdekesen alakul az én életem is.
Egyelőre ott tartok, hogy ezek után a "fellángolások" után próbálok józanul gondolkodni - ami általában sikerülni szokott.
Ui: munkavállalással összefüggő kapcsolatokról van szó.
Üdv: egy nem túl fiatal fórumozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!