Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nikicicaaaa kérdése:
Nem bírom feldolgozni a szakítást. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem voltam hosszú ideig együtt a volt párommal (7 hónapról van szó),de nqgyon szerettem.Hírtelen lett vége a kapcsolatunknak.Kiment külföldre de úgy volt hogy megyek utána,ám idő közben megváltozott a véleménye,azt mondta hogy már nem akarja folytatni és szakított.Ez másfél hónapja történt.Azóta kicsúszott a lábam alól a talaj,teljesen elhagytam magam és nem tudom mit kéne tennem.22/L2017. aug. 27. 19:47
1/4 anonim válasza:
Sírd ki magad, akár ki is írhatod magadból a bánatot. Idővel jobb lesz, ha teszel azért, hogy neked jobb legyen.
Zárd le szépen a múltat, tanulj a hibáidból és kezdj új életet nélküle.
2/4 anonim válasza:
Lehet közben lett kint valakije... de ez teljesen mindegy.
Nem akart veled lenni, hát baxa meg.
Egyetlen pasi sem ér annyit, hogy miatta túl sokáig szomorkodj.
Elhiszem, ez olyan lehetett, mint egy melyutes.... de az élet megy tovább.
Most a legfontosabb, hogy a benned lévő feszültséget vezesd le valahogy.
Sportolj, bulizz, akármi...
Ha már volt korábban szakitasod, van tapasztalatod, mindenkinek más segít ilyenkor.
Kérdés neked mi?
Fel a fejjel Drága :) annyi hal van a tengerben....
3/4 anonim válasza:
Kösd le magad valamivel.Pölö tanulj meg főzni.
4/4 anonim válasza:
Durva , nállam ez pont forditva tőrtént . Pont 7 honapott voltunk mi is együtt . És nállam is ki ment külföldre a volt párom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!