Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak?
A kapcsolatunk már a kezdetekkor sem volt túl nyugalmas, nem is értem, miért tartok ki már lassan 4 éve. Ő az édesanyjával él egy nagy házban. Az első 2 évben be sem mutatott, rejtőzködnöm kellett, suttogva beszélgettünk, hogy ne derüljön ki, hogy ott vagyok. Majd amikor már ott tartottam, hogy szakítok emiatt, akkor bemutatott. Nagyon kedves asszony az anyósom, bár nagyon nehéz eset is, nagyon makacs, öntörvényű.
Szóval a párom... féltékeny is nagyon, rettenetesen kisajátító, és gyanítom nárcisztikus személyiségzavara van. Egyszerűen azt érzem, hogy nem tudok elég jó lenni, aláássa az önbizalmam, közben bizonygatja, hogy pedig elég jó vagyok neki, de mégis folyton rajtam köszörüli a nyelvét, az én tulajdonságaimon, adottságaimon mindig jót tud nevetgélni. Nem ismer el, nem becsüli a munkámat, és mindig csak neki lehet igaza. Jelentkeztem egy állásra, és néhány óra múlva felhívtak, hogy várnak. Erre csak annyit tudott mondani, hogy biztos senki nem jelentkezik arra a pozícióra, azért hívtak ilyen hamar engem. Az előző munkahelyeimen az ő hatására mondtam fel, persze most meg sem megtakarításom, sem normális munkám, nincs egyszerűen semmim.
A családomat utálja. Jó, mondjuk nem is egyszerű eset, és nekem is nagyon nehéz velük, de ő egyenesen utálja őket, semmire nem hajlandó, engem is szeretne maximálisan leválasztani róluk, ami nagyrészt sikerült is, ha belegondolok. A múlt héten azt is kiejtette a száján, hogy anyukámat is csak szájba kellene rúgni... A testvéremre rendszeresen használ durva, trágár jelzőket. A rokonaim szerinte igénytelenek, és amikor összefutottam a nagybátyámmal az utcán, és mosolyogva köszöntem és váltottam vele pár szót, ő már kidülledt szemmel nézett rám és csak forgatta a szemeit, hogy mit köszöngetek én ilyen igényteleneknek.... Egyszerűen tudom, hogy szakítanom kell, kiölt már belőlem szinte mindent. Az édesanyjával is eléggé hullámzó a viszonyunk 1-2 havonta rájön az, hogy nem beszél velem. Nem szól hozzám, nem néz rám. És senkinek fogalma nincs, hogy miért. Ha megkérdezzük, azt mondja nincs semmi baja. Tavaly balesetet szenvedett, és én ápolgattam otthon, mivel munkanélküli voltam, és ott ragadtam náluk, velük lakom. Adok pénzt neki, emellett mindent megcsinálok, főzök, mosok, takarítok, a kinti munkákban is segítek, tényleg mindent megcsinálok, valahogy mégsem jó semmi. És ez így együtt már nagyon nem jó nekem nem megy, nem tudok nyelni többet. De nem tudom, hogyan szakítsak, mert nem merem megtenni. Attól félek, a párom tenne magával valamit, vagy ha nem is, akkor szerintem az Isten haragja is egy laza kis bulika lenne a párom és az anyjától kapott fejmosáshoz képest... Én lennék a bűnbak, és lennék minden rossz, és én nem vagyok ehhez elég erős, nem bírom el. De több harcot sem bírok. Azt sem tudom, hová költözzek tőlük, hiszen a szüleimmel alig tartjuk a kapcsolatot, pedig csak fél órára lakunk egymástól. Semmim és senkim nincs és ez elkeserít. Néha már nem látok kiutat ebből az egészből. Segítsetek, mit tegyek?
Nagyobb probléma, hogY màr most is eléggé elzombisítottak.
Mondd meg, hogY ennyi volt és ne törődj vele mit mondanak vagy gondilnaj
Szomorú, hogy tényleg csak a kifogásokat keresed mindenre. Hát gondolom pont azért, mert ennyire elnyomott ez az ember..
Vagy pont, hogy még nem eléggé ahhoz, hogy felszívd magad és le lépj?
Miért kéne neked anyós véleményét hallgatnod? Én is csak fognam a cuccom és lépnék.
Azért anyámmal nem vagyunk puszi-barátnők,de ha valaki így nyilatkozna róla,csak egyszer ,én ott helyben szakítanék vele.Te komolyan ennyire semmibe se nézed magadat?
Ha meg öngyilkos lesz,nem miattad lesz és nem kár egy ilyen utolsó phaszparasztért.
Ha lakhatás probléma,menj hajóra dolgozni egy időre,hogy valamennyit összeszedj és nem lesz szállásgondod és pár év alatt egy külföldi kezdőtőkét is összeszedhetsz,ha ügyes vagy.
Anyudékkal meg megpróbálnék kibékülni.
#16, "hálátlan"???? Azért kellene hálásnak lenned, mert elszakítottak az emberi kapcsolataidtól, fingani se szabad saját döntésed szerint, és egy lábtörlő szabadon szárnyaló személyiség hozzád képest. Valamikor normális életed volt, nem is hiányzik már?
Esetleg, mint ember tán már nem is menne? Fennáll ennek a veszélye, szóval, ha még élni akarsz, lépj le gyorsan, bárhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!