Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor és hogyan szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, együtt is élünk már régóta, de sajnos a szerelem a részemről teljesen elmúlt. Megismertem egy srácot akivel SEMMI nem történt köztünk és nem is fog míg nem szakítok. Hétvégén tudna csak elköltözni, épp ezért arra gondoltam, hogy péntek este ha hazaértünk melóból közlöm vele. De nem szeretném bántani? Hogyan csináljam? Szóba hozzam az új srácot vagy felesleges?

24/N ő32/F

2018. ápr. 18. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Szóba hozni az új srácot? Több eszed is lehetne 24 évesen. Az pedig téged minősít, hogy összejöttél úgy valaki mással, hogy még együtt éltek...

Én teljesen kihagynám az egyenletből az új srácot, nem az ő dolga, minek tudja? Akkor csak jobban fájna neki.

2018. ápr. 18. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Elmondhatod neki, hogy van más, az úgy korrekt szerintem.

És egyszerűen nyugodtan, higgadt állapotban ülj le vele és mondd el a problémád, ill., hogy nem szeretnéd folytatni, és kérd meg, hogy békében költözzön el. Ennyi, fő a békesség.

2018. ápr. 18. 12:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem jöttem össze vele!!!
2018. ápr. 18. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Mondd meg neki, hogy találtál fiatalabbat.
2018. ápr. 18. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

A srácot megmondhatod, úgyis rájönne, ha napokkal a szakítâs után már mással vagy.

Gondolom tudja a párod, hogy gondjaitok vannak, es mar nem szereted, csak beszeltetek erről. Igy nem fogja varatlanul erni a szakitas. Viszont azt nem szep dolog elvarni 3 ev utan, hogy 1-2 nap alatt tűnjön el a lakásból,még ha az a tiéd is. Van egyaltalan hova mennie?

2018. ápr. 18. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Majd az elet mindenkinek vissza adja amit megerdemel.
2018. ápr. 18. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
"Hallod, találtam egy tök jó pasit! Tervezek összejönni vele. Akkor szakítunk? Most péntek este van holnap pont ki tudsz költözni hétvégén."
2018. ápr. 18. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!