Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy szakítsak. De miért nem? Mit tehetnék?
Nem vagyok olyan, aki könnyen felad bármit is, a kapcsolataimra sem ez jellemző.
Viszont eljutottam egy olyan szintre, hogy úgy érzem, innen nincs tovább. Én mindent megtettem, amit tudtam, Ő az, aki nem tud rám lassan 3 hete 10 percet szánni, hogy alkalmunk legyen megbeszélni a problémákat. A legutóbbi üzenetemet is csak látta, de 3 napja nem írt rá semmit. Én könyörögni nem fogok, elegem van és úgy érzem, hogy az egyetlen megoldás a szakítás, mert ő nyilván nem akar tenni semmit, én meg nem tudok már mit tenni, mert ő látható módon lesz@rja.
De a remény ott van bennem és félek, hogy valamit elmulasztok azzal, ha most szakítok, vagy rosszul döntök.
Ezt hogyan lehet lekűzdeni, vagy elhesegetni ezt a gondolatot?
Ideges, feszült és szomorú vagyok 3 hete, úgyhogy valamit lépnem kell, de fogalmam sincs, hogy mit tegyek.
Te is kimondhatod, hogy vége, ha már úgy érzed, mindent megtettél és semmi. Mindenkinek jár a boldogság. Nem vagy köteles az egész életedet így leélni.
Hány évesek vagytok? Mi az, ami miatt ennyire elfoglalt?
Teljesen igazatok van, belátom.
Hogy miért ennyire elfoglalt, mi a baja, azt kéne megbeszélni valójában. De nem hajlandó rá, vagyis én nem azt veszem észre. Így viszont egyáltalán nem érzem fontosnak magam az ő életében, hiszen 3 hét alatt 10 perc az életéből nem nagy dolog és ha nem is mondja el, legalább érezteti, hogy gondol rám. De nem így történik. És elegem van abból, hogy ennyire semmibe vagyon véve.
Eddig játszottam a kis naiv csajt, kerestem számára a kifogásokat, mentségeket. De belátom, hogy ez már nem normális viselkedés részéről.
És bár nem ez látszik a történetből, de én 21 éves vagyok, ő meg 26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!