Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele miután koderült, hogy hazudik? Nem tudja, hogy tudom.
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja jöttem össze ezzel a sráccal ès voltak gyanús dolgai. kikapcsolja a netèt órákra ès nem lehet elèrni.. stb. hasonló dolgok. Volt egy megèrzèsem, hogy valami nincs rendben. Kedves hozzám meg minden, de a megèrzèsem azt súgta, hogy nem õszinte dolgokban. Csináltam egy fb felhasználót ès bejelöltem. (álítása szerint nem használja a fb ot). ennek ellenère reggelre visszaigazolt ès elkezdett beszèlgetni az új ismerõssel. Szinte egybõl visszaírt. Szó szót követett ès szóba jött hogy szingli e. erre azt mondta hogy ismerkedik. Mikbözben nem csak arról van szó, hogy csak szexelünk nèha hanem volt egy beszèlgetèsünk amiben megbeszèltük hogy mi együtt vagyunk. láthatóan õ ezt nem veszi komolyan. ha mlst dobom ki tudni fogja hogy èn voltam a kamu csaj. valami okos frappáns módon kène elõhozni a dolgot pár nap múlva. pl ha találkozni akar megmondom hogy nem èrek rá, mert randim van. ha már ismerkedünk... vagy hasonló. ötletek?2018. márc. 24. 09:17
1/9 anonim válasza:
Ne süllyedj le a szintjére, simán dobd ki őt. Ennyi.
2/9 anonim válasza:
Nem kell mindenfélét tervezgetni, hogy hogyan buktasd le, és ejtsd pofára...
Egyszerűen szakíts vele, mondd el neki, hogy nem érzed őt őszintének, ezért nem tudod így folytatni vele.
3/9 anonim válasza:
Egyszerűen szakíts, hisz te már bizonyos vagy benne, hogy megbízhatatlan alak. Az, hogy ő mit fog gondolni, vagy értetlenkedik-e, teljesen mindegy, ez ebben a formában úgy sem működne tovább, ha nincs bizalom (ehhez nem kell megtudnia a kamu profilt).
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a tanácsokat :)
2018. márc. 24. 10:05
5/9 anonim válasza:
Azért én megbeszélnék vele ismeretlenként egy közös randit, aztán megnézném az arcát, mikor meglát. Talán elgondolkodna és másokkal már nem csinálná meg vagy legalább nem olyan felhőtlenül.
6/9 anonim válasza:
" ha mlst dobom ki tudni fogja hogy èn voltam a kamu csaj." És akkor mi van???? Miért érdekel ez?
7/9 anonim válasza:
Sztem ne aggodj ha összerakja a képkockàkat a fejében .Sztem is dobd ki nincs értelme folytatni.Te komolyan gondolod ő még nem .
8/9 anonim válasza:
Szerintem csak mondd meg neki, hogy érzed, részéről nem komoly, így kilépnél ebből. Nem kell tovább megmagyarázni.
29/N
9/9 anonim válasza:
Én se komplikálnám túl, de esetleg a kamucsajnak írt üzenetét elküldhetnéd neki a saját címedről, hogy sok sikert az ismerkedéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!