Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben hogy szakítsak?
A barátnőm többször is megcsalt. Eddig is sejtettem, de már biztos. Rettenetesen fáj, mert nagyon szerettem őt, sőt még most is szeretem, de így nem bírok vele maradni. Egy ideje azon gondolkozom hogyan szakítsak, de nehezíti a helyzetet, hogy a napokban meghalt az édesanyja. Csak én tartom benne a lelket, más rokona nincs. Nincs ráadásul hova mennie se. Nem akarom őt ilyen helyzetben eldobni, mert egyébként rendes és aranyos velem. Fogalmam sincs miért csalhatott meg. De lúzer se akarok lenni, az én lelki békém is fontos.
Ő 20l én 29f
"Nem akarom őt ilyen helyzetben eldobni, mert egyébként rendes és aranyos velem. "
Jah, tényleg nagyon rendes és aranyos volt veled, hogy többször megdu*gatta magát mással. Ne legyél már naiv.
Adj még egy hónapot. Nem olyan sok idő, ki lehet bírni amúgy se hiszem, hogy ezek után bármelyikőtök is annyira szerelmesen élné meg a napjait.
Utána ha már jobban van kicsit akkor mond el neki, hogy neked ez így nem megy, sajnálod de megcsalás előtt kellett volna gondolkodnia.
Egy szülő elvesztése nagyobb tragédia, én se tudnám kitenni még akkor sem ha ezek után nem bírnék hozzá érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!